ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 8 Μαρτίου, 2019 - 12:49
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Γυναίκες στην Ελληνική Αστυνομία

ΓΕΝΙΚΑ
Γυναίκες
Ελληνική Αστυνομία
Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Συμπληρώθηκε μισός αιώνας από την ένταξη των πρώτων γυναικών στην ΕΛΑΣ

Στο πλαίσιο του σημερινού εορτασμού της παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας και επί τη ευκαιρία της συμπλήρωσης μισού αιώνα από την ένταξη των πρώτων γυναικών στην Ελληνική Αστυνομία, το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης εύχεται σε όλες τις αστυνομικούς οι οποίες αγωνίζονται καθημερινά να ανταποκριθούν επάξια τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον κοινωνικό-οικογενειακό τους ρόλο, υγεία και δύναμη.

"Παρέλκει να επαναλάβουμε και φέτος την αξία και τη σημασία της παρουσίας των ένστολων γυναικών στο Σώμα, τονίζοντας τη συμβολή τους για τη δημιουργία μιας πιο ανθρώπινης και αποτελεσματικής Αστυνομίας του σήμερα", αναφέρει ανακοίνωση και προσθέτει "η Ένωσή μας από την αρχή της λειτουργίας της στέκει αρωγός και υπέρμαχος της γυναίκας αστυνομικού. Αποδεικνύει καθημερινά την έμπρακτη στήριξή της στις συναδέλφισσες, παρέχοντας ίσες ευκαιρίες για δημόσιο βήμα τόσο ατομικά, όσο και μέσω του εξειδικευμένου οργάνου της Γραμματείας Γυναικών, με σκοπό την προάσπιση των δικαιωμάτων και προαγωγή των ειδικότερων συμφερόντων των γυναικών μελών μας. Κλείνοντας, ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στην καθεμιά σας ξεχωριστά, με την περαιτέρω ευχή-προτροπή να αγκαλιάσετε ακόμη περισσότερο το θεσμό της Γραμματείας Γυναικών, ο οποίος συστάθηκε από εσάς για εσάς και να αφήσετε στο μέλλον ακόμη ισχυρότερο γυναικείο αποτύπωμα στις συνδικαλιστικές μας δράσεις".

Την Γραμματεία Γυναικών της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης συνθέτουν οι Ελισάβετ Χριστοφορίδου, Θεοπούλα Χατζηπαύλου, Πασχαλιώ Χατζάκη, Αλεξάνδρα Μπέλλου, Κορίνα - Αικατερίνη Ζούπη και Αλεξία Σταυρίδου.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ολοκληρώθηκε τυπικά και ουσιαστικά όπως ορίζει η νομοθεσία,  η πρώτη προεκλογική περίοδος των τριπλών εκλογών,  δημοτικών και περιφερειακών,  όπου με βάση το νόμο του Κλεισθένη αύριο Κυριακή εκλέγονται όλοι