fbpx Το γνωστό 24ωρο μάρκετ καθημερινά δίπλα σε όλους
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου, 2021 - 09:00
24 HOURS MARKET DELIVERY ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Το γνωστό 24ωρο μάρκετ καθημερινά δίπλα σε όλους

ΓΕΝΙΚΑ
market 24
Σωτήρης Τσεσμελής

 Με άμεση, ασφαλή και αξιόπιστη υπηρεσία διανομής

Το 24 Hours Market Delivery στην Κομοτηνή είναι γνωστό σε όλους τους κατοίκους του νομού Ροδόπης. Με δύο καταστήματα στο κέντρο της πόλης της Κομοτηνής που λειτουργούν και με υπηρεσίες διανομής, είναι δίπλα στους καταναλωτές καθημερινά. Το ένα κατάστημα βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 37 και το δεύτερο στην Ορφέως 19. Μάλιστα έχει προσαρμοστεί πλήρως στις συνθήκες που έχει επιβάλλει η πανδημία το τελευταίο διάστημα στις ζωές μας, τόσο για την ασφάλεια των ίδιων των καταναλωτών όσο και για την ασφάλεια των ίδιων των εργαζομένων του.

Εδώ και 9 χρόνια δίπλα στους Κομοτηναίους
Το Σεπτέμβριο του 2012 ιδρύθηκε το 24 Hours Market Delivery. H διευρυμένη υπηρεσία διανομής φυσικά αποτελεί ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μάρκετ.

Ο ιδιοκτήτης και εμπνευστής του 24ώρου μάρκετ της Κομοτηνής με υπηρεσία ντελίβερι Σωτήρης Τσεσμελής μίλησε για το πως το μάρκετ κατάφερε να αναδειχθεί, να αγαπηθεί από τους κατοίκους της Ροδόπης και φυσικά πλέον να αποτελεί μια καθημερινή συνήθεια για πολλούς καταναλωτές. 

«Ξεκινήσαμε με την προοπτική να μην σταματήσουμε ποτέ. Όπως δηλώνει και το όνομά μας είναι 24ώρο μάρκετ με ντελίβερι», είπε προλογικά ο κος Τσεσμελής. Η υπηρεσία της διανομής έχει μπει για τα καλά ως μια αναπόσπαστη υπηρεσία του μάρκετ και άρχισε να ασκείται επαγγελματικά από το 2016. Συνεργαζόμενο με μεγάλες διαδικτυακές πλατφόρμες και φυσικά με την παρουσία τηλεφωνικού κέντρου στο εσωτερικό του καταστήματος, ανέδειξε το μάρκετ για την καινοτομία του και για την αμεσότητά του. «Είμαστε πολύ οργανωμένοι στο θέμα της διανομής, για αυτό και παρά την κατάσταση που επικρατεί παγκοσμίως ήμασταν έτοιμοι και μπορούμε να εξυπηρετούμε πολύ πιο εύκολα και γρήγορα τους κατοίκους».

Η συνεργασία βέβαια με μεγάλες διαδικτυακές πλατφόρμες που ειδικεύονται στην διανομή έκανε το μάρκετ προσβάσιμο σε όλους μέσω μιας οθόνης και την εξυπηρέτηση πιο γρήγορη και εύκολη από ποτέ.

Το μάρκετ που το ξεχωρίζεις ακόμα και από το όνομά του
Δεν είναι μόνο η μεγάλη και ευρεία γκάμα των προϊόντων που διαθέτει και οι προσιτές τιμές. Αυτό που κάνει το 24 Hours Market Delivery να ξεχωρίζει είναι όπως τονίζει και ο κος Τσεσμελής «από το όνομά του μόνο και μόνο. Είναι το μοναδικό μάρκετ που λειτουργεί με δύο καταστήματα 24ώρες το 24ώρο». Παρά τα περιοριστικά μέτρα το 24 Hours Market Delivery εξακολουθεί να εξυπηρετεί το καταναλωτικό κοινό του μέσα από την υπηρεσία της διανομής.

Συγκεκριμένα υπάρχει ένα στόλος από διανομείς με το χαμόγελο στα χείλη που είναι εκεί για να εξυπηρετήσει όπου και εάν χρειαστεί, τηρώντας φυσικά όλα τα υγειονομικά μέτρα και πρωτόκολλα που επιβάλλει η πανδημία.  «Γίνονται και συχνά rapid tests μέσα στο κατάστημα, έτσι ώστε να είναι όλοι ασφαλείς και εργαζόμενοι και καταναλωτές», εξήγησε ο κοος Τσεσμελής και πρόσθεσε πως είναι το μοναδικό μάρκετ επαγγελματικά που σε επίπεδο νομού που κάνει τις διανομές κατ’  οίκον.

Με την σύγχρονη υπηρεσία διανομής του 24 Hours Market Delivery εξυπηρετείται ένα μεγάλο πλήθος ανθρώπων που ανήκει στην τρίτη ηλικία και συνεπώς και στις ευπαθείς ομάδες που έχουν περιορίσει τις μετακινήσεις τους λόγω της πανδημίας. Για αυτόν τον λόγο είναι πάντα εκεί και το τηλεφωνικό κέντρο για να εξυπηρετήσει και αυτές τις ομάδες που δεν έχουν μεγάλη οικειότητα με την τεχνολογία.

Οι υπηρεσίες του μάρκετ δεν σταματούν εδώ. «Υπάρχει ουσιαστικά μια μικρή τράπεζα μέσα στο μάρκετ. Υπάρχει η Western Union που ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορείς να στείλεις και να παραλάβεις χρήματα μέσα σε δευτερόλεπτα από όποια γωνιά του κόσμου και εάν βρίσκεσαι».

Το 24 Hours Market Delivery είναι το μάρκετ που έχει αγαπηθεί από όλους τους πολίτες του νομού Ροδόπης. Για την εξυπηρέτησή του, την ειλικρίνειά του, την αμεσότητά του, την αξιοπιστία του και φυσικά την γρήγορη διανομή. Μπορείτε να το βρείτε και μέσω του efood.gr.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Το πολιτικό και κοινωνικό ξεκατίνιασμα,  με φόντο την ηθική σήψη στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο,  από πρωταγωνιστές οι οποίοι δεν τίμησαν ούτε το ρόλο που ηθοποιού-ποιώ ήθος- και αυτό έπρεπε να διδάσκου