ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου, 2017 - 11:00
ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Για το έργο της βραβεύθηκε η Μαρία Σοφιανού Τζαμπάζη

ΓΕΝΙΚΑ
ΑΧΕΠΑ Κομοτηνής
Μαρία Σοφιανού
Βράβευση

Στον Πειραιά πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση, με δυναμικό παρών από την Κομοτηνή

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Metropolitan στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε η ετήσια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του τμήματος «Θεμιστοκλής» Πειραιά της Οργάνωσης ΑΧΕΠΑ. Οικοδεσπότης της λαμπερής βραδιάς ο πρόεδρος του τμήματος, εκδότης Παντελής Μαραβέλιας. 


Παρευρέθηκαν εξέχουσες προσωπικότητες της Εκκλησίας, της πολιτικής, των επιχειρήσεων, της επιστήμης και της τέχνης, όπως ο μητροπολίτης Προύσης και ηγούμενος της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης πατέρας Ελπιδοφόρος, ο πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννης Πλακιωτάκης, ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας κος Ανωμερίτης, οι εφοπλιστές κ.κ. Παναγιώτης Τσάκος και Νίκος Βερνίκος, ο καθηγητής ρομποτικής χειρουργικής Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης και ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Χατζηνάσιος.


Την οργάνωση ΑΧΕΠΑ και Θυγατέρες της Πηνελόπης εκπροσώπησαν ο ύπατος κυβερνήτης Δρ. Άλφρεντ Μπάριτς, ο κυβερνήτης Ελλάδος Βασίλειος Πετκίδης, ο πρώην ύπατος κυβερνήτης Νικ Παπαδόπουλος και η Liaison Ελλάδος Μαρία Σοφιανού Τζαμπάζη.
Ακολούθησαν σύντομες ομιλίες και εν συνεχεία πραγματοποιήθηκαν τιμητικές βραβεύσεις για το έργο και την προσφορά του καθενός στον τομέα του, του Πατέρα Ελπιδοφόρου, του καθηγητή κου Κωνσταντινίδη, του υπ. κυβερνήτη κου Μπάριτς , του κυβερνήτη Ελλάδος κου Πετκίδη, του εφοπλιστή κου Τσάκου, του μουσικοσυνθέτη κου Χατζηνάσιου και της Liaison Ελλάδος κας Μαρίας Σοφιανού Τζαμπάζη.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Δάσκαλος με όλη τη σημασία της λέξης,  που είχε τον τρόπο του να μεταδίδει τις αστείρευτες γνώσεις του,  συγγραφέας, διανοούμενος,  άνθρωπος των γραμμάτων, ήταν  ο Σαράντος Καργάκος.