ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου, 2017 - 11:00
ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΟΜΗ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

Γέλα χαμογέλα: Πρότυπος παιδικός σταθμός προκαλεί...χαμόγελα

ΓΕΝΙΚΑ
Χριστίνα Χατζή Μπέη
Παιδικοί Σταθμοί
Παιδιά

Η Χριστίνα Χατζή Μπέη είναι ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε και δημιούργησε τον παιδικό σταθμό 
 

Αυτός ο πρότυπος παιδικός σταθμός σίγουρα θα σας προκαλέσει το ...χαμόγελο, αφού είναι ο πλέον ιδανικός για μάθηση και παιχνίδι, βγαλμένος σαν από παραμύθι, στα πρότυπα αντίστοιχων δομών σύγχρονων ευρωπαϊκών κρατών. Η Χριστίνα Χατζή Μπέη είναι ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε και δημιούργησε τον παιδικό σταθμό "Γέλα χαμογέλα", κάνοντας ένα όνειρό της πραγματικότητα και καλώντας να γίνουν κοινωνοί σε αυτό οι γονείς της πόλης εξασφαλίζοντας για τα παιδιά τους το καλύτερο. 


Απόφοιτη του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2007, με κατεύθυνση Ψυχολογία και Ειδική αγωγή, η κα Χατζή Μπέη είχε την ευκαιρία στο πλαίσιο συμμετοχής της στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus  να ζήσει για λίγους μήνες στο Όσλο της Νορβηγίας, να φοιτήσει στο αντίστοιχο κολέγιο νηπιαγωγών και να επισκεφτεί τα νορβηγικά νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς και να γευτεί λίγη από την ποιότητα της  εκπαίδευσης τους.


Σήμερα μας συστήνει τον νέο παιδικό σταθμό, "γέλα χαμογέλα", που απευθύνεται σε παιδιά από 2,5 χρονών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση. Στεγάζεται σε έναν ιδιόκτητο κτίριο, ειδικά διαμορφωμένο, με άνετους, ευχάριστους και «ζεστούς» χώρους για τη φιλοξενία των παιδιών. Στόχος του σχολείου, είναι να βοηθήσει τα παιδιά να αναπτυχθούν σωματικά, συναισθηματικά, νοητικά και κοινωνικά, μέσα από μία ποικιλία δραστηριοτήτων. 


Αν θέλετε και εσείς να ταξιδέψετε στους παιδαγωγικούς δρόμους του "γέλα χαμογέλα" δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το νέο παιδικό σταθμό στην διεύθυνση Εγνατίας 35 ή να επικοινωνήσετε στο 2531029446.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης  στην περιφέρεια ΑΜΘ και πρώην «θρακάρχης» Τέρενς Κουίκ,  όπως ανέφερε εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ,  «έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος με τις πράξεις του,  γιατί παραβίασε τις αρχές των Ανεξάρτ