ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2017 - 11:00
ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Φώτης Καραλίδης: "Γιατί δεν έγινε η Εμπορική Έκθεση ΑΜ-Θ;"

ΓΕΝΙΚΑ
Φώτης Καραλίδης
Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Ζητάει ενημέρωση από τρεις αποδέκτες

Ερώτηση ζητώντας να πληροφορηθεί τους λόγους για τους οποίους δεν πραγματοποιήθηκε η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση ΑΜ-Θ, κατέθεσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και της Κοινωνικής Συμμαχίας Φώτης Καραλίδης, στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Η ερώτηση απευθύνεται προς τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ και τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και φέρει ως θέμα: «Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία - Θράκη». Αναλυτικά, ο κος Καραλίδης διερωτάται τα παρακάτω: "Πέρυσι στις 25 Νοεμβρίου 2016 εγκαινιάσθηκε από τον πρωθυπουργό η 24η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία – Θράκη» και μάλιστα είχε χαρακτηριστεί ως «εργαλείο ανάπτυξης με υπερτοπική σημασία». Το 2013, όταν η τότε διοίκηση μας αναγκάσθηκε να μεταθέσει την ημερομηνία διεξαγωγής της έκθεσης, λόγω μη συμμετοχής,  από τον Μάιο στο μήνα Νοέμβριο, μας κατηγορήσατε για «αποτυχία και κατάρρευση». Φέτος ο Νοέμβρης εκπνέει, φυσικά η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία – Θράκη» δεν έγινε και λόγος περί αυτής δεν ειπώθηκε. Βέβαια την περιλαμβάνετε στο σχέδιο της Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειάς μας για το έτος 2018.


Επερωτάσθε λοιπόν: Για ποιο λόγο δεν πραγματοποιήθηκε η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία – Θράκη», ένα αναπτυξιακό εργαλείο που ανήκει στην Περιφέρεια και «μέσα από αυτό εκφράζονται τα προϊόντα και η Περιφερειακή συνείδηση»; Μήπως γιατί θεωρείτε την Παγκρήτια Έκθεση πιο σημαντική;"
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μόλις πραγματοποιείται  μία ρήξη, η  υπάρχει μια αποχώρηση, η  παραίτηση ενός  κυβερνητικού  στελέχους  τότε αρχίζουν να λέγονται και  αλήθειες και   βγαίνουν στη φόρα πολλά μυστικά τα οποία μάλλον τα κρατού