ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 21 Οκτωβρίου, 2017 - 11:00
ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Έντεχνο Coffee & More: Διασκέδαση σε ρυθμούς… έντεχνους!

ΓΕΝΙΚΑ
Έντεχνο Coffee & More
Καφετέριες

Ποιοτικά live, έναρξη με τον Λεωνίδα Μπαλάφα και έπεται συνέχεια

Η νέα πρόταση στην πόλη υπόσχεται ρυθμούς… έντεχνους, κάτι που έλειπε από την νύχτα της Κομοτηνής. Είναι το Έντεχνο Coffee & More που άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό πριν από λίγες ημέρες και ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον.

Ο χώρος επί της οδού Στ. Κυριακίδη 9 ανανεώθηκε με τον νεαρό ιδιοκτήτη του Τόλη Απαζίδη να βάζει την προσωπική του σφραγίδα.

Το Έντεχνο Coffee & More μπορεί να γίνει το νέο, καθημερινό σου στέκι, για στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης το πρωί και το μεσημέρι, αλλά και για διασκέδαση τις βραδινές ώρες. Απολαύστε καφέ και ροφήματα, παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια ή κάνοντας ναργιλέ.

Πιέτε το ποτό σας, κρασί, ρακόμελο, τσίπουρο ή ρακί, πάντοτε με τη συνοδεία έντεχνης μουσικής και με ποιοτικά live. Η έναρξη δυναμική έγινε με τον Λεωνίδα Μπαλάφα και έπεται συνέχεια. Θυμηθείτε το όνομα «Έντεχνο Coffee & More»!
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης  στην περιφέρεια ΑΜΘ και πρώην «θρακάρχης» Τέρενς Κουίκ,  όπως ανέφερε εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ,  «έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος με τις πράξεις του,  γιατί παραβίασε τις αρχές των Ανεξάρτ