ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου, 2018 - 10:00
ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 18/10

Έκρηξη ουρανίσκου στο Away The New Era

ΓΕΝΙΚΑ
Away The New Era
Γαστρονομία

Μία ακόμη θεματική εβδομάδα με μία βεντάλια πιάτων με βάση απλές γεύσεις αλλά αναπάντεχους συνδυασμούς 

Η έμπνευση του μενού ανήκει στην Χριστίνα Τσετινέ, η εκτέλεση θα γίνει από τον σεφ του Away Απόστολο Νικολή και τους συνεργάτες του

Πέμπτη βράδυ. Το AWAY έχει επιστρέψει δυναμικά, το ίδιο και οι συναρπαστικές γεύσεις. Μην χάσετε τη μοναδική βραδιά που έχουν ετοιμάσει για εσάς ο επιχειρηματίας του Away The New Era Νίκος Χατζηθεοδώρου με τη βοήθεια των εκλεκτών συνεργατών του. Δημιουργικές γαστρονομικές βραδιές με τον σεφ του καταστήματος Αποστόλη Νικολή και guest σεφ την Χριστίνα Τσετινέ και το πάθος της για την μαγειρική, περιλαμβάνει ο γαστρονομικός "χάρτης" για την βραδιά αυτής της Πέμπτης 18 Οκτωβρίου στον φιλόξενο και ζεστό χώρο του Away στην καρδιά της Κομοτηνής. Συνοδεία των μουσικών επιλογών του DJ Raul, με την σφραγίδα των mixologist που δημιουργούν πίσω από το μπαρ, με την ευγένεια του προσωπικού υποδοχής και σέρβις, με την ωριμότητα δεκάδων θεματικών βραδιών γαστρονομίας, η αυριανή βραδιά αναμένεται να είναι για μία ακόμη φορά μοναδική. Στο Away θα σας περιμένει η Χριστίνα Τσετινέ που σας "κέρδισε" με την αγάπη της για τη μαγειρική το καλοκαίρι στο La Corte, όταν μας συστήθηκε με εντυπωσιακές γαστρονομικές επιλογές. 

Αυτή τη φορά επιστρέφει και σας παρουσιάζει μία βεντάλια πιάτων, ειδικά εμπνευσμένα ...για να γλείφετε τα δάχτυλά σας:
Σαλάτα με διάφορα λαχανικά, φιστίκια Αιγίνης, ντρέσινγκ από μαρμελάδα σύκου.

Ριζότο με παντζάρι και καρύδια.

Παϊδάκια αρνίσια με δεντρολίβανο και σάλτσα από δυόσμο και μαϊντανό.

Σπαλομπριζόλες μοσχαρίσιες γεμιστές με μανιτάρα, μπέικον, θυμάρι και σος από σόγια και ανανά.

Πανακότα με δύο είδη σοκολάτας και σος από λευκή σοκολάτα.

"Θα τα διεκπεραιώσει ο εξαιρετικός σεφ του AWAY, εγώ έχω δώσει το μενού και τις κατευθυντήριες γραμμές", λέει τον "Χ" η Χρ. Τσετινέ, η οποία βρίσκει "ιδιαίτερα ενδιαφέροντα τα πιάτα που επιλέξαμε, ειδικά το ριζότο το έφτιαξα προχθές και το αποτέλεσμα βγήκε εκπληκτικό". Όπως είπε η ίδια, σε άλλο σημείο του λόγου της, "θέλουμε πάντα να δίνουμε στον κοινό της Κομοτηνής την ευκαιρία να δοκιμάζει ιδιαίτερα, ίσως και λίγο πιο εκλεπτυσμένα πιάτα".

Πάνω σε γνωστές συνταγές, η κα Τσετινέ βάζει τη δική της σφραγίδα και το τελικό αποτέλεσμα δεν περιγράφεται με τα λόγια, παρά μόνο με την γεύση. "Τελευταία με την μαγειρική, ειδικά και με τις εκπομπές στην τηλεόραση, έχει γίνει μεγάλη συζήτηση, γιατί τον κόσμο πλέον τον ενδιαφέρει περισσότερο η μαγειρική", προσθέτει η ίδια.

Μία ακόμη θεματική βραδιά γαστρονομίας σας περιμένει αύριο. Μην την χάσετε.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2531022131

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ολοκληρώθηκε τυπικά και ουσιαστικά όπως ορίζει η νομοθεσία,  η πρώτη προεκλογική περίοδος των τριπλών εκλογών,  δημοτικών και περιφερειακών,  όπου με βάση το νόμο του Κλεισθένη αύριο Κυριακή εκλέγονται όλοι