ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 5 Αυγούστου, 2017 - 11:00
ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Έφτασε η ώρα της ξεκούρασης για το επιτελείο του "Χρόνου"

ΓΕΝΙΚΑ
Καλοκαίρι

Το δημοσιογραφικό μας ένστικτο παραμένει ενεργό και το γραφείο μας ανοιχτό

Σταύρος Φανφάνης

Αγαπητοί μας αναγνώστες, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έφτασε η ώρα μας για ξεκούραση. Ο «Χ» από τη προσεχή Δευτέρα 7 Αυγούστου έως και την Κυριακή 20 Αύγουστου θα βρίσκεται σε άδεια.  


Παρόλα αυτά τα γραφεία μας επί της οδού Νικολάου Ζωίδη 22-24 και τα τηλέφωνα μας 2531022791 θα παραμείνουν ανοιχτά για όλο αυτό το διάστημα και φυσικά μπορεί σύσσωμο το επιτελείο του «Χ» να πλατσουρίζει στις παραλίες της περιοχής μας, το δημοσιογραφικό μας ένστικτο θα παραμένει ενεργό. 


Για το διάστημα λοιπόν από 8 έως 19 Αυγούστου, η εφημερίδα «Ο Χρόνος» δεν θα κυκλοφορεί, όπως παραδοσιακά γίνεται κάθε καλοκαίρι. 
Η επιστροφή μας σημαίνει και την έναρξη μίας νέας δημοσιογραφικής χρόνιας, και με γεμάτες τις μπαταρίες, μαζί με όλους εσάς τους συνδρομητές και φίλους μας, θα πορευθούμε στην πραγματικότητα της πόλης μας και της Θράκης μας, αποτυπώνοντας την καθημερινότητα και σχολιάζοντας την.


Αυτή η σύντομη άδεια πάντα είναι και ευκαιρία για νέα και πιο δημιουργικά πράγματα. Έτσι όπως πέρσι τέτοιον καιρό ολοκληρώναμε τη νέα ιστοσελίδα Xronos.gr, η οποία βγήκε στον διαδικτυακό «αέρα» την 1η Οκτωβρίου, έτσι και φέτος, ετοιμάζουμε όμορφα πράγματα. 
Με την επιστροφή μας, λοιπόν, θα έχουμε τη χαρά να τα μοιραστούμε μαζί σας. 


Με το θερμόμετρο ήδη να δείχνει τις υψηλότερες θερμοκρασίες του φετινού καλοκαιριού, ευχόμαστε σε όλους καλές διακοπές, καλή ξεκούραση και ψυχική ανάταση, διότι, η επιστροφή όλων μας συνδυάζεται με μία νέα δύσκολη περίοδο, στην οποία θα χρειαστούμε κάθε στάλα δύναμης για να την αντιμετωπίσουμε. 


Απολαύστε κάθε στιγμή χαλάρωσης που θα έχετε, καθώς όπως τουλάχιστον συνηθίζεται ο Αύγουστος είναι ο κατεξοχήν μήνας ξεκούρασης. 
Στις 21 Αυγούστου επιστρέφουμε, μέχρι τότε, καλό καλοκαίρι, απολαύστε τα μπάνια σας, και αδειάστε το μυαλό σας από σκοτούρες. Ο ΕΝΦΙΑ μπορεί να περιμένει…


Ο εκδότης – διευθυντής του «Χ»
Σταύρος Φανφάνης
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αναδημοσιεύουν όλοι και αναπαράγουν με περισσή  μάλιστα ευκολία,  τις απόψεις  των financial times,  που αναφέρεται στον διπλωματικό πόλεμο Ελλάδας Ρωσίας,  αλλά και την απέλαση των Ρώσων διπλωματών, χωρίς δ

Ημερολόγιο