ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου, 2018 - 12:00
ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΝΟΗ ΑΦΗΣΕ Ο ΦΙΚΡΕΤ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ

Δολοφονήθηκε στην Κωνσταντινούπολη γιατρός από την Κομοτηνή

ΓΕΝΙΚΑ
Δολοφονία
Κωνσταντινούπολη
Κομοτηνή

Είναι ξάδελφος του πρ.βουλευτή Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν

Λαμπρός επιστήμονας, διευθυντής ιδιωτικής ψυχιατρικής κλινικής στο Bahçelievler της Κωνσταντινούπολης, Κομοτηναίος, είναι ο γιατρός-θύμα ένοπλης επίθεσης από ασθενή του. Πρόκειται για Φικρέτ Χατζηοσμάν, ξάδελφο του πρ.βουλευτή Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν. Τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο γιατρός πυροβολήθηκε στο κεφάλι από πρώην ασθενή του. Παρά τις προσπάθειες για να σωθεί στην εντατική όπου μεταφέρθηκε εξέπνευσε. Άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τρίτης.

Ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη μία ώρα μετά από το περιστατικό σε σπίτι συγγενή του, όπου είχε καταφύγει για να αποφύγει της σύλληψης.

Πολλά τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του, την σύζυγο και την κόρη του, μέσω του διαδικτύου όπου αναρτήθηκε η πρωτοφανής δολοφονική απόπειρα, ενώ στην θλιβερή είδηση αναφέρθηκαν ο βουλευτής Ροδόπης Αιχάν Καραγιουσούφ, η Σιμπέλ Μουσταφάογλου κ.α.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πληθαίνουν τα σενάρια για πολλαπλές κάλπες στις 26 Μαΐου, που αυτό βέβαια θα το εκτιμήσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του,  εξετάζοντας τα δεδομένα, τις δικές τους  δημοσκοπήσεις, αλλά και τα  μ