ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 15 Ιουλίου, 2017 - 11:00
ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΝΗΠΙΑ

Δίπλα στο "σπαθί" ένας ξεχωριστός χάρτης!

ΓΕΝΙΚΑ
Δήμος Κομοτηνής
Νήπια

Είχε δημιουργηθεί στο πλαίσιο δράσης παιδικών σταθμών, όπου τα νήπια χαρτογράφησαν την Κομοτηνή

Διονύσης Βοργιάς

Ένας ξεχωριστός χάρτης αναμένεται να τοποθετηθεί στο ιδανικό σημείο. Αναφερόμαστε στον χάρτη που περιέχει τα βασικά αξιοθέατα της Κομοτηνής -όπως το σπαθί, το ρολόι, το βυζαντινό τείχος, την Τσανάκλειο, το εκκλησιαστικό μουσείο, το αρχαιολογικό μουσείο- ο οποίος δημιουργήθηκε από νήπια, στο πλαίσιο της ετήσιας γιορτής των παιδικών σταθμών του δήμου Κομοτηνής.


Φέτος, τα νήπια γνώρισαν από ένα ιστορικό σημείο της Κομοτηνής και μετά όλα μαζί χαρτογράφησαν την πόλη. Το αποτέλεσμα είναι ενθαρρυντικό, κι αποδεικνύει ότι οι μαθητές των παιδικών σταθμών ίσως μεγαλώσουν τρέφοντας μεγαλύτερο σεβασμό προς την πόλη τους. 


Στη δράση συμμετείχαν οι εξής παιδικοί σταθμοί: Α, Β, Γ, Ε, Η, Ζ' Κομοτηνής, Ροδίτη, Αιγείρου, Κοσμίου, Καλλίστης, Νέου Σιδηροχωρίου, Α' Βρεφονηπιακός Κομοτηνής. Ο χάρτης αναμένεται να τοποθετηθεί στον χώρο του ηρώου Κομοτηνής, εκεί όπου υπάρχει μια άδεια θέση, ιδανική για χάρτη, δίνοντας σε Κομοτηναίους, φοιτητές και επισκέπτες μια διαφορετική "ματιά" για την Κομοτηνή!

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Εύλογο είναι τα κόμματα μετά από ένα μεγάλο γεγονός, οικονομικό,  πολιτικό, πόσο μάλλον εθνικής σημασίας, όπως η συμφωνία με τα Σκόπια,  να προσπαθούν να κάνουν και ταμείο σαν πολιτικά …μαγαζιά.

Ημερολόγιο