ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 7 Μαρτίου, 2018 - 14:23
ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ

Διίστανται οι απόψεις για το νέο γλυπτό του δήμου Αλεξανδρούπολης

ΓΕΝΙΚΑ
Αλεξανδρούπολη
Δήμος Αλεξανδρούπολης

Τιτλοφορείται ως "Anatasis Delta" κι έχει ήδη δεχθεί αρκετά αρνητικά αλλά και μερικά θετικά σχόλια

Διίστανται οι γνώμες για το νέο γλυπτό που τοποθετήθηκε πριν λίγη ώρα στον δήμο Αλεξανδρούπολης, πλησίον και του Φάρου Αλεξανδρούπολης. Δεν είναι λίγοι όσοι έχουν σπεύσει να ασκήσουν κριτική ιδίως στα social media, κι αναμένουμε να δούμε αν το γλυπτό τοποθετήθηκε ...για να μείνει.

Η ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του δήμου Αλεξανδρούπολης έχει ως εξής:

Το έργο “ANATASIS DELTA” του διεθνώς καταξιωμένου γλύπτη Κωστή Γεωργίου κοσμεί από σήμερα κομβικό σημείο της παραλιακής λεωφόρου, στο σημείο που οδηγεί στο λιμάνι και στο σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης μας, καθιστώντας το, σημείο έλξης για τους δημότες αλλά και για τους τουρίστες της Αλεξανδρούπολης.

Με το σύμπλεγμα των 7 μορφών που φιλοτεχνήθηκε με ιδιαίτερη αγάπη για την Αλεξανδρούπολη και την ευγενική χορηγία της Green Cola, ο Κωστής Γεωργίου αφήνει το στίγμα του εκφράζοντας την ιδιαίτερη εκτίμησή του για την πόλη μας και τους κατοίκους της.

Ο Κωστής Γεωργίου εκθέτει στα μεγαλύτερα μουσεία της Ευρώπης, Κίνας, Ιαπωνίας, κ.α.. Πρόσφατα η αναδρομική του έκθεση που ξεκίνησε από το διάσημο μουσείο «ΣΟΥΤΣΧΟΥ» στην Κίνα μεταφέρθηκε στο μουσείο «ΣΑΑΝΞΙ» και σε άλλα μουσεία της Κίνας και ταξίδεψε στη συνέχεια στο Σικάγο, στις Βρυξέλλες (στο Μουσείο UCCLE), στη Γαλλία (στο MUSEEE D’ ANGLET) για να καταλήξει τελικά στο μουσείο Μπενάκη.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης  στην περιφέρεια ΑΜΘ και πρώην «θρακάρχης» Τέρενς Κουίκ,  όπως ανέφερε εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ,  «έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος με τις πράξεις του,  γιατί παραβίασε τις αρχές των Ανεξάρτ