ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου, 2016 - 15:09
ΜΙΚΡΕΣ «ΛΑΜΨΕΙΣ» ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ

Δεν παρκάρουν στις θέσεις ΑμεΑ οι Κομοτηναίοι

ΓΕΝΙΚΑ
Κέντρο
Κυκλοφοριακό
ΑμΕΑ
Κομοτηνή

Ασυνείδητα ...πολιτισμένοι αποδεικνύονται οι Κομοτηναίοι οδηγοί

Το κυκλοφοριακό πρόβλημα στο κέντρο της Κομοτηνής είναι γνωστό και, ιδίως, το πρόβλημα στην εύρεση θέσεων για στάθμευση στους κεντρικούς δρόμους της περιοχής. Τα διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα είναι πλέον σύνηθες και καθημερινό φαινόμενο.


Παρόλα αυτά, με μία βόλτα στο κέντρο παρατηρούμε πως, ενώ όλες οι θέσεις στάθμευσης είναι πιασμένες, και οι περισσότερες διπλά, κανένας δεν παρκάρει στις θέσεις που αντιστοιχούν για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Οι Κομοτηναίοι οδηγοί φαίνονται ευαισθητοποιημένοι στο θέμα της αναπηρίας και ακόμη κι αν δεν βρίσκουν θέσεις στάθμευσης, δεν βάζουν το όχημά τους σε θέσεις που προορίζονται για άλλη χρήση.


Την ώρα που πολλοί παρκάρουν πάνω σε ράμπες, ποδηλατόδρομους και πεζοδρόμια, αυτές οι μικρές «λάμψεις» πολιτισμού στο κέντρο της πόλης, δημιουργούν αισιοδοξία για καλύτερη συμβίωση όλων μας.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Εύλογο είναι τα κόμματα μετά από ένα μεγάλο γεγονός, οικονομικό,  πολιτικό, πόσο μάλλον εθνικής σημασίας, όπως η συμφωνία με τα Σκόπια,  να προσπαθούν να κάνουν και ταμείο σαν πολιτικά …μαγαζιά.

Ημερολόγιο