ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 29 Ιανουαρίου, 2019 - 14:15
REALITY SHOW ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ

Δεν λείπει ...Κομοτηναία από το Power Of Love

ΓΕΝΙΚΑ
power of love
Θεοδώρα Κουρούπη
Γυναίκες Κομοτηνής

Πρόκειται για μία νέα παίκτρια, που κατά το ήμισυ έλκει την καταγωγή της από την Κομοτηνή

Δεν λείπει Κομοτηναία από το reality show Power Of Love το οποίο προβάλλεται καθημερινά από τον Σκάι. Πρόκειται για μία εκπομπή στην οποία οι διαγωνιζόμενοι ψάχνουν ...την αγάπη. Και σε αυτή την εκπομπή πριν λίγες ημέρες μπήκε και μία παίκτρια, κατά το ήμισυ Κομοτηναία, η Θεοδώρα Κουρούπη.

Μάλιστα, η σελίδα "Γυναίκες Κομοτηνής" στο facebook της έχει κάνει ένα μικρό αφιέρωμα, στο οποίο αναφέρονται - μεταξύ άλλων - τα εξής:

"Από πατέρα Βολιώτη και μητέρα Κομοτηναία η Θεοδώρα γεννήθηκε και πέρασε τα περισσότερα μαθητικά της χρόνια στην Κομοτηνή. Στη συνέχεια μετακόμισε μαζί με την οικογένειά της στο Βόλο και τα τελευταία δύο χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη σπουδάζοντας αισθητική.

Είναι μόλις είκοσι χρονών, είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας που με το πλατύ χαμόγελο και τα διεισδυτικά της μάτια σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή. (...). Έστειλε αίτηση συμμετοχής στο παιχνίδι Power of Love του ΣΚΑΪ ΤV, χωρίς να περιμένει πολλά. Ένα απλό κορίτσι, χωρίς πολλές γνωριμίες και δημόσιες σχέσεις. Ξαφνιάστηκε θετικά όταν την επέλεξαν ανάμεσα σε 20.000 αιτήσεις, διχάστηκε για το αν έπρεπε να πάει ή όχι. Όμως, τι θα ήταν η ζωή δίχως εμπειρίες και όνειρα!
Σε μια εποχή που ο κόσμος πάσχει από έλλειψη αισιοδοξίας και ονείρων, η Θεοδώρα τολμάει να ονειρεύεται, τολμάει -στηριζόμενη μόνο στα δικά της πόδια- να ζήσει την εμπειρία της αδηφάγας τηλεόρασης, έχοντας στο πλευρό της σύσσωμη την οικογένειά της.

Εμείς και όλη η Κομοτηνή την υποστηρίζουμε και την στηρίζουμε!
Ψηφίζουμε και ξαναψηφίζουμε ανά εικοσιτετράωρο, χωρίς χρέωση, στο https://poweroflove.tv/… Γιατί είναι μία από εμάς, είναι μία «Γυναίκα της Κομοτηνής!» Καλή επιτυχία Θεοδώρα μας!".

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Διαμαρτυρήθηκαν πολλοί νεοεκλεγέντες βουλευτές του Σύριζα στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής τους ομάδας,  ιδιαίτερα αυτοί που κατάγονται από επαρχία και ανάγκασαν τον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα να ξ