ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2019 - 10:00
ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΖΩΙΔΗ

"Buongiorno" μας λέει ο καλύτερος καφές

ΓΕΝΙΚΑ
Buongiorno
Καφές
Μαγαζί

Εξαιρετική ποιότητα, υπέροχο περιβάλλον και ευγενικό προσωπικό

"Buongiorno" μας λέει ο καλύτερος καφές και μας προσφέρεται σε εξαιρετική ποιότητα, σε υπέροχο περιβάλλον από ευγενικό προσωπικό στην οδό Νικολάου Ζωίδη 68Β. Το ομώνυμο κατάστημα άνοιξε και είναι μαγαζί - γωνία σε δρόμο πέρασμα για εκατοντάδες πολίτες καθημερινά, που εκεί θα κάνουν την απαραίτητη στάση για πρωινό με καφέ, σνακ ή το απογευματινό ρόφημα.

Η επιλογή του καφέ από τους κορυφαίους του είδους αποτελεί την εγγύηση για αυτό που θα δοκιμάσετε. Και επειδή ο καφές είναι η καθημερινή μας συνήθεια πρέπει να είναι ο καλύτερος. Συνδυάστε τον με σνακ, μπισκότα και άλλες γευστικές προτάσεις. Ακόμη εκεί θα βρείτε φρέσκους χυμούς ή φρούτα απαραίτητο για την ημέρα σας. Το team του Buongiorno είναι έτοιμο για να σας προσφέρει το καλύτερο για τη μέρα σας. Εσείς απλά ζητήστε το! Ενημερωθείτε στο τηλέφωνο 2531302256.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ολοκληρώθηκε τυπικά και ουσιαστικά όπως ορίζει η νομοθεσία,  η πρώτη προεκλογική περίοδος των τριπλών εκλογών,  δημοτικών και περιφερειακών,  όπου με βάση το νόμο του Κλεισθένη αύριο Κυριακή εκλέγονται όλοι