ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 25 Απριλίου, 2018 - 10:00
ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ

Αυτός ο γάμος αναστάτωσε ευχάριστα την Κομοτηνή

ΓΕΝΙΚΑ
Γάμος

Με τη συνοδεία ποντιακής μουσικής έφτασε ο γαμπρός στην εκκλησία διασχίζοντας κεντρικούς δρόμους της πόλης


Η Χρυσούλα Μιμιρίνη και ο Δημήτριος Παπαδόπουλος ήταν οι πρωταγωνιστές αυτής της ημέρας

Αυτός ο γάμος αναστάτωσε ευχάριστα την Κομοτηνή και σίγουρα όσοι έγιναν κοινωνοί της χαρούμενης αυτής στιγμής μόνο ευχές είχαν να πουν για τους δύο νέους που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά. Η Χρυσούλα Μιμιρίνη νηπιαγωγός και ο Δημήτριος Παπαδόπουλος ιδιωτικός υπάλληλος, ήταν οι πρωταγωνιστές αυτής της ημέρας. Το Σάββατο 21 Απριλίου στον καθεδρικό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου τελέστηκε το μυστήριο. Εκεί ο ποντιακής καταγωγής γαμπρός επέλεξε να μεταβεί με τα πόδια και μάλιστα με τη συνοδεία παραδοσιακής μουσικής από λύρα και νταούλι.

Η πομπή με τον γαμπρό να προπορεύεται ξεκίνησε από το ξενοδοχείο Ορφέας, όπου διέμενε η οικογένεια του γαμπρού από το Κιλκίς, συγγενείς και φίλοι. Η μουσική που ακουγόταν στο κέντρο της πόλης αναστάτωσε ευχάριστα τους πολίτες, που έσπευδαν να ψελλίσουν τις ευχές τους για τους νεόνυμφους, ακόμα κι αν δεν τους γνώριζαν προσωπικά.


Ο γαμπρός έφτασε μετά μουσικής στην εκκλησία για να υποδεχτεί την εντυπωσιακή νύφη και να κάνουν  μαζί τα πρώτα τους κοινά βήματα. Φυσικά δίπλα τους για να τους καμαρώσουν σε αυτήν την ευτυχισμένη στιγμή ήταν οι γονείς της νύφης Αντώνης Μιμιρίνης και η σύζυγος του Σουλτάνα Καραγκιοζάκη και ο αδερφός της νύφης Παναγιώτης Μιμιρίνης και οι γονείς του γαμπρού Γιώργος Παπαδόπουλος και Καλλιόπη Παπαδοπούλου.  Συγγενείς και φίλοι γλέντησαν με την ψυχή τους στη δεξίωση που ακολούθησε στο κέντρο Εγνατία δίνοντας τις ευχές τους στην Χρυσούλα και τον Δημήτριο για μία ευτυχισμένη κοινή ζωή!

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Προηγήθηκε η διασπορά κινητών τηλεφώνων, βουλευτών και υπουργών,  που κατά την άποψη  κάποιων ένθερμων,  προφανώς οπαδών της σκληρής γραμμής για το θέμα των Σκοπίων, στοχοποιήθηκαν ως υπαίτιοι και επιρρεπείς