ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου, 2018 - 10:00
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ

AWAY The New Era: Απλά μοναδικό

ΓΕΝΙΚΑ
Away The New Era

Γιορτάζουμε την παγκόσμια ημέρα βότκας με τέσσερα μοναδικά κοκτέιλ το βράδυ της Πέμπτης στο AWAY

Προσεγμένο σε κάθε του λεπτομέρεια, με έμφαση στη μοναδικότητα και την υψηλή αισθητική, το AWAY The New Era επέστρεψε στην Κομοτηνή και είναι έτοιμο να πρωταγωνιστήσει ως ένας all day προορισμός στην πλατεία Ειρήνης. Ένας κρύος χειμώνας θέλει το ζεστό του στέκι για να περάσει όμορφα, φιλόξενα και με τη συνοδεία των πιο προσεγμένων θεματικών βραδιών.

Το AWAY The New Era έχει κερδίσει εγκωμιαστικά σχόλια εδώ και μερικά χρόνια που λειτουργεί στην πλατεία Ειρήνης. Αυτό ήταν άλλωστε το στίγμα που ήθελε να αφήσει ο επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης του καταστήματος και μέλος της διοίκησης του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Νίκος Χατζηθεοδώρου, ο οποίος - ως λάτρης του μοναδικού - έφερε στην περιοχή μας νέες τάσεις, ιδέες και προτάσεις. Με αυτό τον τρόπο το AWAY έχει αφήσει έντονη την υπογραφή του στην Κομοτηνή και άνοιξε και αυτόν τον χειμώνα τις πόρτες του, υποσχόμενο μοναδικές θεματικές βραδιές, άψογη εξυπηρέτηση, γεύσεις εκρηκτικές.

Στο AWAY η παγκόσμια ημέρα βότκας
Το σκληρό λευκό ποτό που γεννήθηκε στον βορρά αποτελεί εδώ κι αιώνες ένα προϊόν που κατέκλυσε κουλτούρες, έθνη και αγορές. Ρώσοι και Πολωνοί διεκδικούν την πατρότητα του ποτού, στην παρασκευή του οποίου έχουν συμβάλει κορυφαίοι επιστήμονες. Επί τη ευκαιρία, αύριο βράδυ Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, το AWAY σας παρουσιάζει ένα κλασικό μεν αλλά ...παρεξηγημένο κοκτέιλ στην αυθεντική του εκδοχή, το pornstar martini, ένα δεύτερο κλασικό κοκτέιλ (cosmopolitan) σε twist (cosmokrano) και δυο signature κοκτέιλ τις συνταγές των οποίων έχει εμπνευστεί ο Τάσος Γιέχος και θα παρουσιάσει ο Βαγγέλης Σαλιάγκας και οι bartenders του μαγαζιού.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ολοκληρώθηκε τυπικά και ουσιαστικά όπως ορίζει η νομοθεσία,  η πρώτη προεκλογική περίοδος των τριπλών εκλογών,  δημοτικών και περιφερειακών,  όπου με βάση το νόμο του Κλεισθένη αύριο Κυριακή εκλέγονται όλοι