ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 30 Αυγούστου, 2017 - 11:00
ΑΝΑΣΤΑΤΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ

Βανδαλισμός με αυγά από "αγνώστους" σε διαμέρισμα συνταξιούχων

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Συνταξιούχοι
Βανδαλισμοί
Κομοτηνή

Το ζευγάρι συνταξιούχων καλείται να πληρώσει για την αποκατάσταση των ζημιών

Στην αστυνομία απευθύνθηκε η κόρη των συνταξιούχων, που ήρθε για λίγες μέρες από την Αγγλία και αναστατώθηκε από την επίθεση

 

Δήμητρα Συμεωνίδου

Βανδαλισμός με αυγά από "αγνώστους" σε διαμέρισμα συνταξιούχων στην Κομοτηνή σημειώθηκε τις προηγούμενες μέρες, με τους ενοίκους να δηλώνουν αναστατωμένοι και προβληματισμένοι. Στόχος έγινε διαμέρισμα στην οδό Χρήστου Μαρκίδη, απέναντι από τον ΟΑΕΔ, όπου διαμένουν δύο 64χρονοι, ένας άνδρας με την σύζυγό του. Τις βραδινές ώρες του περασμένου Σαββάτου προς ξημερώματα Κυριακής έγινε η επίθεση με αυγά από άγνωστο ή άγνωστους δράστες. Οι ένοικοι του το αντιλήφθηκαν λίγες ώρες μετά και δε μπορούσαν να πιστέψουν τι είχαν κάνει άγνωστοι στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού τους. Στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας βρίσκεται το διαμέρισμα και όπως μας πληροφορεί η κόρη των συνταξιούχων Αγγελική Κοτσίδου "μόνο το σπίτι μας έγινε στόχος επίθεσης με αυγά. Ξυπνήσαμε και είδαμε αυτό το πράγμα στο μπαλκόνι μας". 


Η κόρη των συνταξιούχων, που ήρθε για λίγες μέρες από την Αγγλία, όπου διαμένει, και αναστατώθηκε από την επίθεση και δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο αυτής.  Η κα Κοτσίδου μας πληροφορεί ότι οι γονείς της διαμένουν σε αυτό το διαμέρισμα 17 χρόνια και ποτέ στο παρελθόν δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα. "Μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι στόχευσαν σε αυτό το διαμέρισμα, παρόλο που οι γονείς μου είναι 17 χρόνια σε αυτό το σπίτι και δεν είχαν ποτέ πρόβλημα", σημειώνει η ίδια και προσθέτει "κοίταξα όλη την πολυκατοικία για να δω αν πέταξαν και αλλού, αλλά φαίνεται ότι στόχευσαν εμάς", λέει δηλώνοντας προβληματισμένη. 


Η οικογένεια καλείται να αποκαταστήσει τις ζημιές καταβάλλοντας το ποσό που απαιτείται, καθώς μία απλή καθαριότητα δεν ήταν αρκετή για να απομακρύνει όσα άφησαν πίσω τους τα σπασμένα αυγά. Η κα Κοτσίδου αναρωτιέται εύλογα αν λαμβάνουν χώρα τέτοιου είδους συμβάντα και σε άλλα σπίτια στην Κομοτηνή. Στο μεταξύ ήδη απευθύνθηκε στην αστυνομία ενημερώνοντας σχετικά για την επίθεση  στο σπίτι των γονέων της. Μάλιστα σκέφτεται ακόμα και να τοποθετήσει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, ώστε να αποτρέψει στο μέλλον ένα παρόμοιο συμβάν που θα αναστατώσει ξανά τους γονείς της. 


Τέλος κάνει έκκληση αν υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες ή αν παρατήρησε κάποιος κάτι περίεργο στη γειτονιά εκείνο το βράδυ, έστω ανώνυμα να παρέχει πληροφορίες.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε,  αφού ήδη άρχισαν οι πανηγυρισμοί επίσημα  στο Ζάππειο, αλλά και το διαδίκτυο πήρε φωτιά από στελέχη της συγκυβέρνησης, ότι βγαίνουμε από την κρίση και τα μνημόνια,

Ημερολόγιο