ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 14 Ιουλίου, 2017 - 18:39
ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΡΟΔΟΠΗΣ

Τρεις ώρες απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Φανάρι
Έγκλημα

Στις 14:30 κλείστηκε σπίτι του και απειλούσε πως θα προκαλέσει βλάβη στον εαυτό του

Ένα πρωτοφανές περιστατικό, δεν είχε ευτυχώς, τραγική κατάληξη. Πιο συγκεκριμένα, στον οικισμό Φαναρίου Ροδόπης περί τις 14:30, 34χρονος κάτοικος της περιοχής κλειδώθηκε στην οικία του και απειλούσε πως θα προκαλέσει βλάβη στον εαυτό του με μαχαίρι.

Από τις φωνές κινητοποιήθηκε η οικογένεια του και εν συνεχεία, κινητοποιήθηκαν οι αρχές, οι οποίες επενέβησαν το ταχύτερο δυνατό στο σημείο. Τότε, ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ αστυνομικών και επίδοξου αυτόχειρα, προκειμένου ο τελευταίος να μην προκαλέσει βλάβη στον εαυτό του. Μετά από τρεις ώρες, περί της 17:45 οι διαπραγματεύσεις είχαν αίσιο τέλος με τον κάτοικο να βγαίνει σώος κι αβλαβής από το σπίτι του, συνοδεία αστυνομικών.

Αναμένεται να ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία με εντολή εισαγγελέα , προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια της συμπεριφοράς του.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Στον απόηχο των αντεγκλήσεων μεταξύ των κομμάτων,  αλλά και των μελών της κυβέρνησης,  για την τροπολογία του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου  Κοντονή,  καλό είναι να διαπιστώσουμε  νηφάλια κάποια ζητήματα που

Ημερολόγιο