ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 14 Ιουλίου, 2017 - 18:39
ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΡΟΔΟΠΗΣ

Τρεις ώρες απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Φανάρι
Έγκλημα

Στις 14:30 κλείστηκε σπίτι του και απειλούσε πως θα προκαλέσει βλάβη στον εαυτό του

Ένα πρωτοφανές περιστατικό, δεν είχε ευτυχώς, τραγική κατάληξη. Πιο συγκεκριμένα, στον οικισμό Φαναρίου Ροδόπης περί τις 14:30, 34χρονος κάτοικος της περιοχής κλειδώθηκε στην οικία του και απειλούσε πως θα προκαλέσει βλάβη στον εαυτό του με μαχαίρι.

Από τις φωνές κινητοποιήθηκε η οικογένεια του και εν συνεχεία, κινητοποιήθηκαν οι αρχές, οι οποίες επενέβησαν το ταχύτερο δυνατό στο σημείο. Τότε, ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ αστυνομικών και επίδοξου αυτόχειρα, προκειμένου ο τελευταίος να μην προκαλέσει βλάβη στον εαυτό του. Μετά από τρεις ώρες, περί της 17:45 οι διαπραγματεύσεις είχαν αίσιο τέλος με τον κάτοικο να βγαίνει σώος κι αβλαβής από το σπίτι του, συνοδεία αστυνομικών.

Αναμένεται να ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία με εντολή εισαγγελέα , προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια της συμπεριφοράς του.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Για την προκλητικότητα των Τούρκων ψαράδων κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Δημήτρης Κρεμαστινός και συγκεκριμένα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αλιείς  στην Κάλυμ

Ημερολόγιο