ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου, 2017 - 11:00
ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ

Τουριστικά λεωφορεία, παράνομα σταθμευμένα και κορναρίσματα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
καθημερινότητα
Κυκλοφορία
Κομοτηνή

Λεωφορείο που θέλησε να σταθμεύσει, αλλά δεν μπορούσε λόγω των παράνομα σταθμευμένων οχημάτων

Το τουριστικό λεωφορείο με τουρκικές πινακίδες εισέρχεται από την ανατολική έξοδο στην πόλη της Κομοτηνής. Φτάνει στο κέντρο και κατευθύνεται προς το παρκινγκ τουριστικών λεωφορείων που βρίσκεται δίπλα στο Σπαθί. Φτάνοντας μπροστά στο μνημείο ο οδηγός του σταματάει. Προσπαθεί να στρίψει δεξιά προς το αστυνομικό μέγαρο, αλλά τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα, τον εμποδίζουν. Παράλληλα διαπιστώνει ότι ο χώρος που προορίζεται για τη στάθμευση λεωφορείων, είναι κατειλημμένος από ιδιωτικής χρήσης οχήματα. Μόλις ένα λεωφορείο είναι σταθμευμένο εκεί και όλον τον υπόλοιπο χώρο καταλαμβάνουν Ι.Χ. 


Στο μεταξύ οι ανυπόμονοι οδηγοί που ακολουθούν του τουρκικού λεωφορείου κορνάρουν επίμονα και δεν δείχνουν να ενδιαφέρονται για το γεγονός ότι ο επαγγελματίας οδηγός δε μπορεί να στρίψει το μεγάλο όχημα λόγω των παράνομα παρκαρισμένων. Σκηνή της καθημερινότητας μας στην πόλη, που αδυνατεί να διασφαλίσει τα αυτονόητα για τους ξένους επισκέπτες, όπως το ελεύθερο, από παρανομούντες οδηγούς, παρκινγκ. 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Είναι δυνατόν ενώ τιμούν  υποτίθεται τη μνήμη ενός παιδιού,  που έχασε τη ζωή του από σφαίρα αστυνομικού,  να καταστρέφουν  περιουσίες,  καταστήματα και αυτοκίνητα πολιτών και να ισοπεδώνουν  κυριολεκτικά  κ