ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 19 Απριλίου, 2017 - 15:08
ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Τέλος στην άναρχη στάθμευση γύρω από τον ποδηλατόδρομο

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Δήμος Κομοτηνής
Κυκλοφοριακό
Κλήσεις
Δημήτρης Πολιτειάδης

Από τη Δευτέρα 24 Απριλίου ξεκινάει ο έλεγχος στους δρόμους όπου διέρχεται ο ποδηλατόδρομος

Δήμητρα Συμεωνίδου

Τέλος στην άναρχη στάθμευση στους δρόμους που διέρχονται γύρω από τον ποδηλατόδρομο στο κέντρο της Κομοτηνής, φιλοδοξεί να βάλει ο Δήμος Κομοτηνής θέτοντας σε εφαρμογή το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης. Η έναρξη του μέτρου θα γίνει την προσεχή Δευτέρα 24 Απριλίου, οπότε ξεκινάει ο έλεγχος στους χώρους ελεγχόμενης στάθμευσης (κάρτα).

"Φίλε οδηγέ, βοήθησε κι εσύ για μια πόλη χωρίς κυκλοφοριακά προβλήματα και με σεβασμό στους πολίτες", είναι το μήνυμα που διαχέει ο Δήμος προς κάθε κατεύθυνση. Τον έλεγχο και την εφαρμογή του μέτρου καλείται να κάνει η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης και ειδικότερα το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής. 

Κάρτες θα μπορείτε να προμηθευτείτε από τα ταμεία του Δήμου, περίπτερα, καταστήματα ψιλικών και μίνι μάρκετ. Η στάθμευση θα επιτρέπεται για μισή ώρα, κάθε κάρτα έχει κόστος 30 λεπτά, ενώ δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση πέραν της μισής ώρας, δηλαδή ο οδηγός δε θα μπορεί να χρησιμοποιεί διαδοχικές κάρτες.

Πρόθεση του Δήμου Κομοτηνής είναι να επεκτείνει μελλοντικά το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης και σε άλλους δρόμους του κέντρου της πόλης. Τις λεπτομέρειες παρουσίασε σήμερα ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Δημήτρης Πολιτειάδης.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αεικίνητος ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς,  γνώστης  βέβαια των προβλημάτων της αγοράς, με δυναμική παρουσία, αλλά και σκληρός διαπραγματευτής για τα προβλήματα των επαγγελματιών, σε κεντρικό επίπεδο

Ημερολόγιο