ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2017 - 11:00
ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΑ 2014-2020

Συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης με αγρότες και κτηνοτρόφους

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης
Νίκος Τσαλικίδης
Europe Direct
Αναπτυξιακή Ροδόπης

Παρόντες εκπρόσωποι του Europe Direct και της Αναπτυξιακής Ροδόπης

Πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης,  ενημερωτική συνάντηση των προεδρείων των Αγροτοκτηνοτροφικών συνεταιρισμών και συλλόγων με τον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκο Τσαλικίδη, στην οποία παραβρέθηκαν επίσης υπηρεσιακοί παράγοντες της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, εκπρόσωποι του Europe Direct και της Αναπτυξιακής Ροδόπης.
Στην διάρκεια της συνάντησης, οι αγρότες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με το “ΠΑΑ 2014 – 2020” καθώς και για μία σειρά προγραμμάτων που «τρέχουν» αυτήν την περίοδο. Επιπλέον, συζητήθηκαν απορίες και προβληματισμοί ενώ απαντήθηκαν από τους αρμόδιους οι ερωτήσεις που τέθηκαν από την πλευρά των αγροτών, σχετικά με τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν από εδώ και στο εξής. 


Ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, μιλώντας για την συνάντηση με τους αγρότες επισήμανε τα εξής: “Ο στόχος που έχουμε θέσει σαν ΠΕ Ροδόπης για την επόμενη μέρα είναι η οργάνωση, η συνεργασία και η καινοτομία, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην προβολή, την προώθηση και την προστασία των τοπικών προϊόντων. Από αυτό μπορούμε να καταλάβουμε πως  είναι υπόθεση όλων  η συμμετοχή και η συνεργασία των εμπλεκομένων στη διαδικασία παραγωγής και διάθεσής τους. Για την Περιφέρεια, ο αγροτικός κλάδος αποτελεί ένα από τα βασικά κομμάτια του ενδιαφέροντος μας και πρέπει να ξέρουν οι αγρότες πως  οι αρμόδιες υπηρεσίες της είναι στην διάθεσή τους, ανά πάσα στιγμή, για να τους βοηθήσουν να επιτύχουν τους στόχους τους μέσα σε κλίμα συνεργασίας”.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μόλις πραγματοποιείται  μία ρήξη, η  υπάρχει μια αποχώρηση, η  παραίτηση ενός  κυβερνητικού  στελέχους  τότε αρχίζουν να λέγονται και  αλήθειες και   βγαίνουν στη φόρα πολλά μυστικά τα οποία μάλλον τα κρατού