ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου, 2019 - 10:00
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟ

Στο ευρωκοινοβούλιο το θέμα του χρυσού στην Θράκη

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
χρυσό
Θράκη
ΣΥΡΙΖΑ

Με πρωτοβουλία ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Αποστολή αντιπροσωπείας των φορέων της Θράκης θα βρεθεί από τις 19 έως τις 21 Νοεμβρίου στην έδρα του Ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλλες, προκειμένου να ενημερώσει τους ευρωβουλευτές για τις επιπτώσεις στη ζωή και στο περιβάλλον από την εξόρυξη χρυσού στη Θράκη.

Σύμφωνα με την «ΕΡΤ Κομοτηνής» η αντιπροσωπεία θα αποτελείται από δημάρχους της περιοχής και μέλη της διανομαρχιακής επιτροπής Ροδόπης – Έβρου κατά του χρυσού. Ομιλητής θα είναι ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης. Η πρωτοβουλία ανήκει στους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιο Κούλογλου και Κώστα Αρβανίτη.

Κοινή συνέντευξη τύπου
Άξιο αναφοράς είναι πως την προσεχή Δευτέρα 11/11  και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θράκης θα δοθεί κοινή συνέντευξη τύπου για την υπόθεση του χρυσού στην περιοχή μας από τον δήμαρχο Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη, τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, τον δήμαρχο Μαρωνείας – Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλο, τον πρόεδρο της περιφερειακής ένωσης δήμων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Βαγγέλη Λαμπάκη κι εκπρόσωπο της διανομαρχιακής επιτροπής Ροδόπης – Έβρου κατά της εξόρυξης και μεταλλουργίας χρυσού στη Θράκη.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Με την απορία έμειναν οι αντιπολιτεύσεις στο πρόσφατο περιφερειακό συμβούλιο,  τι έργα άραγε περιελάμβαναν οι κωδικοί που δεν είχαν επεξήγηση, όπως και το ποσό των 2,1 εκ ευρώ  από  το  επιχειρησιακό πρόγραμ