ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου, 2017 - 11:00
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Στο δρόμο προς τις εκλογές νέου διοικητικού συμβουλίου των εμπόρων

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Εκλογές
Εμπορικός Σύλλογος

Μέχρι τότε όμως θα γίνουν διάφορες δράσεις

Δήμος Μπακιρτζάκης

Στο δρόμο για την έναρξη της προεκλογικής περιόδου βρίσκεται ο Εμπορικός Σύλλογος της Κομοτηνής, όπως είπε η πρόεδρος του Κική Κωνσταντινίδου μιλώντας στο ράδιο Χρόνος 87.5fm. Εντός του τρέχοντος μήνα ολοκληρώνεται η τριετία του υφιστάμενου ΔΣ και από κει και μετά ξεκινά η διαδικασία των εκλογών: «Έχουμε εκλογές 24/10, κλείνουμε την τριετία μας, μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο και καλούμε όλους τους εμπόρους να έρθουν να ψηφίσουνε στον Εμπορικό Σύλλογο» είπε η κα Κωνσταντινίδου η οποία όμως ενημέρωσε ότι η προεκλογική περίοδος δεν βάζει φρένο στις άλλες δράσεις του Συλλόγου. 


Για παράδειγμα, ο σύλλογος στηρίζει τον σύλλογο καρκινοπαθών Ν. Ροδόπης «Δύναμη Ψυχής» στις δράσεις που κάνει μέσα στον Οκτώβρη, που είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού: «Είναι μια καμπάνια που κάνουμε που στηρίζουμε τον σύλλογο Δύναμη Ψυχής της Κομοτηνής.

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Οκτώβριος είναι ο μήνας πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού και εμείς σαν εμπορικός σύλλογος στηρίζουμε την προσπάθεια αυτή που κάνουν οι σύλλογοι, την προσπάθεια που κάνουν οι γυναίκες, γιατί η γυναίκα είναι ένα πολύπλευρο όν: είναι γυναίκα, είναι καταναλωτής, είναι έμπορος, είναι μητέρα, είναι επιχειρηματίας και έχει μια πολυδιάστατη μορφή και εμείς σαν εμπορικός σύλλογος θέλουμε να δείξουμε την στήριξή μας. Θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε κοντά και ότι προσπαθούμε.

Να γίνει μια προσπάθεια όλες οι γυναίκες να έχουνε μια καλύτερη πρόληψη για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού που πλέον όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ιάσιμος αλλά δεν παύει να είναι μια πολύ συχνή μορφή καρκίνου στις γυναίκες». 
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Η προθεσμία που  έπρεπε να δηλώσουν ότι δέχονται την άρση   στο τραπεζικό τους απόρρητο, αυτοί που  προστατεύονται από το νόμο Κατσέλη,  έληξε  στις 15 Σεπτεμβρίου.