ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2017 - 11:00
ΤΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ

Στιγμές αγωνίας για Ξανθιώτη κυνηγό. Συμβουλές για ασφαλές κυνήγι

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κυνήγι
Κυνηγετικός Σύλλογος Κομοτηνής
Ατύχημα

Π. Καραφύλλης: "Μόνοι μας τα λέμε, μόνοι μας τα ακούμε"
 

Διονύσης Βοργιάς

Τραυματισμένος σε δύσβατη περιοχή της ορεινής Ξάνθης βρέθηκε από την Πυροσβεστική ένας κυνηγός 35 ετών, τον οποίο εντόπισε μετά από έρευνες. Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε την Πέμπτη για να παράσχει βοήθεια στον 35χρονο κυνηγό, ο οποίος τραυματίστηκε κοντά στους οικισμούς Κένταυρος-Άσκυρα-Έρανος της ορεινής Ξάνθης.


Οι διασώστες εντόπισαν τον άνδρα που είχε υποστεί σοβαρή κάκωση στο δεξί πόδι και με φορείο κατάφεραν να τον μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο όπου τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ. Στην επιχείρηση συμμετείχαν επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα της ΠΥ Ξάνθης.


Το "καμπανάκι" του κινδύνου, προκειμένου να αποφευχθούν τέτοια ατυχήματα στο μέλλον, "κρούει" ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Ροδόπης Παναγιώτης Καραφύλλης, ο οποίος και δίνει μία σημαντική συμβουλή προς τους κυνηγούς, ώστε να είναι όσο το δυνατό πιο προστατευμένοι.


"Μόνοι μας τα λέμε, μόνοι μας τα ακούμε", διαπιστώνει ο πρόεδρος και εξηγεί: "Καλό είναι οι κυνηγοί να έχουν και λίγο τον φόβο του βουνού, γιατί το βουνό είναι πάρα πολύ επικίνδυνο, ειδικά τον χειμώνα. Εμείς φωνάζουμε και λέμε, ποτέ κανείς να μην ανεβαίνει μόνος του στο βουνό. Πρέπει να ανεβαίνουμε τουλάχιστον δύο άτομα μαζί, ώστε να κρατάμε κι ενήμερους τους συγγενείς και τους φίλους μας. Αλλά δυστυχώς οι κυνηγοί δεν μας ακούν. Οι ευχές μας όμως είναι στον κυνηγό που τραυματίστηκε κι ελπίζουμε να πάνε όλα καλά".
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Είναι δυνατόν ενώ τιμούν  υποτίθεται τη μνήμη ενός παιδιού,  που έχασε τη ζωή του από σφαίρα αστυνομικού,  να καταστρέφουν  περιουσίες,  καταστήματα και αυτοκίνητα πολιτών και να ισοπεδώνουν  κυριολεκτικά  κ