ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2019 - 13:18
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΡΕΛΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Σταθμευμένος στη μέση του δρόμου…

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Στάθμευση
παράνομη στάθμευση
παράνομο παρκάρισμα
Παρκάρισμα

Μετά βίας περνούσαν τα ΙΧ δίπλα από το κόκκινο όχημα, ούτε λόγος για κάποιο λεωφορείο ή φορτηγό

Σταθμευμένος στη μέση του δρόμου…Την εικόνα αυτή αντικρίσαμε διασχίζοντας πριν από λίγη ώρα την κεντρική οδό Ορφέως στην Κομοτηνή. Είναι μία ακόμη παράνομη οδηγική συμπεριφορά που έρχεται να προστεθεί στις τόσες που καταγράφονται καθημερινά, από όσους επειγεί να αποκτήσουν τουλάχιστον συνείδηση.

Ο οδηγός του κόκκινου FIAT στάθμευσε παρανόμως δημιουργώντας μία τρίτη ή ακόμη και τέταρτη σειρά από το πεζοδρόμιο, και όταν τα παρακείμενα παράνομα σταθμευμένα αποχώρησαν, φάνηκε ότι  έχει σταθμεύσει στην κυριολεξία στη μέση του δρόμου.  Μετά βίας περνούσαν τα ΙΧ δίπλα από το κόκκινο όχημα, ούτε λόγος για κάποιο λεωφορείο ή φορτηγό. Όση ώρα αποτυπώναμε το σκηνικό με το φωτογραφικό μας φακό, ο οδηγός του οχήματος δεν προσήλθε για να μετακινήσει το όχημα του. 

Η έλλειψη αστυνόμευσης ευνοεί την ύπαρξη τέτοιων συμπεριφορών στο κέντρο της Κομοτηνής που πλέον είναι καθημερινότητα με ό,τι συνέπειες αυτές συνεπάγονται για άλλους διερχόμενους οδηγούς και πεζούς.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μετά από 22 χρόνια …πιλοτικής εφαρμογής των προγραμμάτων εκπαίδευσης των μουσουλμανοπαίδων στην περιοχή της Θράκης,  φαίνεται ότι η νέα κυβέρνηση δεν επιθυμεί να τα συνεχίσει.