ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 1 Αυγούστου, 2018 - 19:54
ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ-ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ

Σοβαρό τροχαίο, δύο στο Νοσοκομείο

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τροχαίο
Ατύχημα
Ατυχήματα

Είναι καλά στην υγεία τους οι δύο γυναίκες

Διονύσης Βοργιάς

Σοβαρό τροχαίο συνέβη στο νομό Ροδόπης λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στον δρόμο Κομοτηνής-Μαρώνειας.

Πιο αναλυτικά, λίγο πριν την Ξυλαγανή αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Κομοτηνή και επιβάτες δύο μεσήλικες γυναίκες, εξετραπη της πορείας του με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε παρακειμενο χωράφι, αρκετά μέτρα κάτω από τον δρόμο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του "Χ" ο λόγος του τροχαίου, ήταν μία επικινδυνη προσπέραση που έκανε ΙΧ αυτοκίνητο σε τρίτο αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Ξυλαγανη. Η προσπέραση έγινε σε σημείο στροφής, όπου και το οδόστρωμα κρύβει παγίδες. Ο οδηγός που αποπειράθηκε την προσπέραση φέρεται να βγήκε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα η οδηγός του αυτοκινήτου που εξετραπη να βγει από την πορεία της και το όχημα να ανατραπεί ολοσχερώς.

Στο σημείο επενέβη άμεσα πυροσβεστική προκειμένου να βγάλει τις δύο γυναίκες από το όχημα, καθώς και τροχαία που έκανε πολύ σωστή δουλειά στο σημείο.

"Από θαύμα σώθηκαν", θα μας πει ο άντρας της κυρίας που οδηγούσε, δείχνοντάς μας το αμάξι, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες.

Οι δύο κύριες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ άμεσα στο Νοσοκομείο, αλλά ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους. Σύμφωνα με πληροφορίες η συνεπιβάτης φέρεται να έχει τραυματιστεί.

Τα αίτια του τροχαίου αναμένεται να διερευνηθούν αρμοδίως.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Είχαν πολλά σχέδια στο νου τους, το πολιτικό και ηθικό πλεονέκτημα,  για αλλαγές,  εκπλήξεις ενδεχομένως,  αλλά και γιορτές και πανηγύρια για την έξοδο από το μνημόνιο τον Αύγουστο,  οι κυβερνητικοί εταίροι

Ημερολόγιο