ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 6 Μαρτίου, 2018 - 21:55
ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

Πρώτη νίκη για τους φωτογράφους

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Σωματείο Φωτογράφων Ν.Ροδόπης

Αποδέχθηκε τα αιτήματα των φωτογράφων ο Ν. Τόσκας

Διονύσης Βοργιάς

Δικαιώθηκαν για των αγώνα τους οι φωτογράφοι, όπως αναδεικνύει με σχετική ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, προς τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, έχει ως εξής:

«Η Ομοσπονδία θα ήθελε να σας ευχαριστήσει που ενσκήψατε στο πρόβλημα και κατανόησατε τις θέσεις των φωτογράφων. Μετά και την επικοινωνία που κατ’ εντολή σας είχαμε με τον γ.γ. του υπουργείου Δημήτρη Αναγνωστάκη, ενημερωθήκαμε για την απόφασή σας να μείνει η λήψη φωτογραφιών σε μας.

Αναμένουμε να ειδοποιηθούμε για τον τρόπο που θα υλοποιηθεί η απόφαση αυτή και παρμένουμε στην διάθεσή σας, ώστε να βοηθήσουμε σε ό, τι μας αναλογεί για την καλύτερη δυνατή διεκπεραίωση του έργο της έκδοσης νέων δελτίων αστυνομικών ταυτοτήτων».

Υπενθυμίζουμε ότι και το Σωαμτείο Φωτογραφών Ροδόπης είχε συμμετάσχει στις διεκδικήσεις, με στάση εργασίας και ενημερώσεις προς πάσα κατεύθυνση. Αναμένουμε για το κατά πόσο η άνω ανακοίνωση θα πάρει «σάρκα και οστά».

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Εύλογο είναι τα κόμματα μετά από ένα μεγάλο γεγονός, οικονομικό,  πολιτικό, πόσο μάλλον εθνικής σημασίας, όπως η συμφωνία με τα Σκόπια,  να προσπαθούν να κάνουν και ταμείο σαν πολιτικά …μαγαζιά.

Ημερολόγιο