ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου, 2017 - 10:42
ΟΙ ΞΑΝΘΙΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ-ΟΙ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ

Προσβλητικό το "όχι" της Ξάνθης

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Αποκριά
Καρναβάλι
Κομοτηνή
Ξάνθης

Αρνούνται να συμμετέχουν στο καρναβαλικό τριήμερο-ζητούν αποκλεισμό των trelecademy από το καρναβάλι της Ξάνθης

Χρόνια τώρα ο σύλλογος της Κομοτηνής Trelecademy στηρίζει έμπρακτα το καρναβάλι της Ξάνθης, συμμετέχοντας ενεργά και διαφημίζοντάς το.

Φέτος οι Trelacademy προσκάλεσαν επίσημα του Ξανθιώτες να συμμετάσχουν στις καρναβαλικές εκδηλώσεις της περιοχής μας. Σε συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής Θρακικών και Λαογραφικών Γιορτών, αναφορικά με τη συμμετοχή ή μη της Ξάνθης στα Κομοτηναίικα δρώμενα, όχι μόνο αποφασίστηκε η αποχή αλλά ζητήθηκε και ο αποκλεισμός των Trelacademy από την καρναβαλική παρέλαση.

Πρόκειται για ένα προσβλητικό "όχι" της κοινωνίας της Ξάνθης προς την Κομοτηνή και τους Κομοτηναίους που χρόνια στηρίζουν την γειτονική περιοχή.

Στην αντίπερα όχθη, η Κομοτηνή δεν μπαίνει στην αντιπαράθεση αλλά προετοιμάζεται -τοποθετώντας τις αφίσες- για τις δικές της εκδηλώσεις που θα αφήσουν το ξεχωριστό τους στίγμα.

Ακούστε τη συνέντευξη του Σταύρου Πάττα, προέδρου του Trelacademy στο Δήμο Μπακιρτζάκη και το Ράδιο Χρόνος 87,5 για το θέμα

 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Εύλογο είναι τα κόμματα μετά από ένα μεγάλο γεγονός, οικονομικό,  πολιτικό, πόσο μάλλον εθνικής σημασίας, όπως η συμφωνία με τα Σκόπια,  να προσπαθούν να κάνουν και ταμείο σαν πολιτικά …μαγαζιά.

Ημερολόγιο