ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου, 2017 - 12:01
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ

Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
κακοκαιρία
Ροδόπη
Αυτοκίνητα
Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Στο νομό Ροδόπης είναι απαραίτητες από το 2ο χλμ. Ν. Σάντας - Κέχρου και Ν. Σάντας- Σάπκας (Δέρειου) καθώς επίσης και στο σύνολο του ορεινού όγκου των οικισμών του δήμου Αρριανών

Απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης. Στο νομό Ροδόπης είναι απαραίτητες από το 2ο χλμ. Ν. Σάντας - Κέχρου και Ν. Σάντας- Σάπκας (Δέρειου) καθώς επίσης και στο σύνολο του ορεινού όγκου των οικισμών του δήμου Αρριανών:

Δ.Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

-Στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο Σουφλίου προς Γιαννούλη, Σιδηρών και Κοτρωνιά, δήμου Σουφλίου-μεγάλο Δέρειο, μικρό Δέρειο, Ρούσα, Γονικό.

Δ.Α. ΞΑΝΘΗΣ

- Π.Ε.Ο. Ξάνθης-Δράμας και επαρχιακό δίκτυο πρώην δήμου Σταυρούπολης.

- Ε.Ο. Ξάνθης - Μ.Σ. Αγ. Κωνσταντίνος ( Ελληνοβουλγαρική μεθόριος) και στο επαρχιακό δίκτυο του δήμου Μύκης.

- Στο μεγαλύτερο τμήμα του επαρχιακού οδικού δικτύου δήμου Τοπείρου (Νοτιοδυτικό τμήμα νομού Ξάνθης) και όλο το μήκος Π.Ε.Ο. Ξάνθης - Καβάλας.

- Σε τμήματα του οδικού δικτύου δήμου Αβδήρων ( Νοτιοανατολικό τμήμα νομού Ξάνθης) και κατά μήκος Π.Ε.Ο. Ξάνθης-Κομοτηνής.

Δ.Α. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

- Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Δ.Α. ΔΡΑΜΑΣ

- Επ. Ο. Σιδηρονέρου – Σκαλωτής.

- Βώλακας προς Χ/Κ Φαλακρού.

Δ.Α. ΡΟΔΟΠΗΣ

- Από το 2ο χλμ. Ν. Σάντας - Κέχρου και Ν. Σάντας- Σάπκας (Δέρειου) καθώς επίσης και στο σύνολο του ορεινού όγκου των οικισμών του δήμου Αρριανών.

Δ.Α. ΚΑΒΑΛΑΣ

- Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Καβάλας από το ύψος της Ελευθερούπολης έως Πλατανότοπο.

- Ορεινό δίκτυο του νομού.

- Όλο το οδικό δίκτυο του δήμου Θάσου, του δήμου Παγγαίου (εκτός Εγνατίας οδού) και στους μη κεντρικούς δρόμους της Καβάλας.

 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ίσως με το δίκιο του ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης ότι στο μεγαλύτερο Δήμο της Ροδόπης μετά το Δήμο Κομοτηνής, στον Δήμο Ιάσμου συγ

Ημερολόγιο