ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου, 2017 - 15:54
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΕΥΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΜΑΚ ΣΤΟ ΔΕΛΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ

Πήγε για ψάρεμα αλλά δεν επέστρεψε 49χρονος πατέρας 4 παιδιών

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η οικογένεια μέσω του «Χ» απευθύνει έκκληση αν κάποιος τον είδε

Ένας  49χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών από τον Άβαντα Αλεξανδρούπολης, ερασιτέχνης ψαράς και δεινός κυνηγός, αναζητείται εδώ και μία ώρα από την ΕΜΑΚ Έβρου. Τα ίχνη του χάθηκαν από χθες το βράδυ οπότε και παρά την κακοκαιρία πήγε για ψάρεμα στην περιοχή του παλιού ιχθυοτροφείου στο Δέλτα του Έβρου, ένα αγαπημένο σημείο πολλών ψαράδων. Έφυγε από το σπίτι του με το μαύρο Suzuki Vitara και δεν επέστρεψε το πρωί, γεγονός που προκάλεσε ανησυχία στην σύζυγό του. Όπως μας είπε ο γιος του Γιώργος, είναι «ψημένος» άνθρωπος σε όλα τα καιρικά φαινόμενα, και απορεί που δεν έδωσε σημεία ζωής, ενώ είχε φορτίσει και το κινητό του.  Ο ίδιος πήγε με φίλους του και χτένισε την περιοχή αλλά δεν βρέθηκε πουθενά κανένα ίχνος του, ούτε και το αυτοκίνητο του πατέρα του. Τότε η οικογένεια ειδοποίησε την αστυνομία και την ΕΜΑΚ, και ξεκίνησε επιχείρηση ανεύρεσης του που είναι σε εξέλιξη.

Ο Ιωάννης Αλμαζίδης επέβαινε στο μαύρο Ι.Χ. μάρκας Vitara  με αριθμό κυκλοφορίας ΚΝΚ4676 και παρακαλείται όποιος τον είδε ή τον αναγνωρίζει από την φωτογραφία που μας έστειλε η οικογένεια, να επικοινωνήσει με την αστυνομία Φερών, ή της Αλεξανδρούπολης.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης  στην περιφέρεια ΑΜΘ και πρώην «θρακάρχης» Τέρενς Κουίκ,  όπως ανέφερε εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ,  «έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος με τις πράξεις του,  γιατί παραβίασε τις αρχές των Ανεξάρτ