ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 5 Μαρτίου, 2019 - 18:34
ΜΕΧΡΙ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Παράταση για το Κτηματολόγιο στο νομό Ροδόπης

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κτηματολόγιο
Ροδόπη

Αφορά τους κατοίκους εσωτερικού, η προθεσμία έληγε κανονικά στις 10 Μαρτίου

Διονύσης Βοργιάς

Παράταση στις δηλώσεις του Κτηματολογίου για το υπόλοιπο του νομού Ροδόπης έδωσε το απόγευμα της Τρίτης 5/3 με έγγραφό του το Ελληνικό Κτηματολόγιο. Η προθεσμία έληγε κανονικά στις 10 Μαρτίου, αλλά με την παράταση (που αφορά σε κατοίκους εσωτερικού καθώς οι κάτοικοι εξωτερικού έχουν περισσότερο διαθέσιμο χρόνο) η νέα καταληκτική ημερομηνία ορίστηκε για τις 25 Απριλίου 2019.

Το έγγραφο: "Ενημερώνουμε σύμφωνα με το άρθρο 2 παρ. 1 του Νόμου 2308/1995, όπως αυτός έχει τροποποιηθεί και ισχύει, ότι με την υπ' αριθ. 54/7/27.02.2019 απόφαση του ΔΣ του Ν.Π.Δ.Δ. Ελληνικό Κτηματολόγιο παρατείνεται μέχρι την 24η Απριλίου 2019, μόνο για τους κατοίκους εσωτερικού, η προθεσμία υποβολής δήλωσης επί των ακινήτων που βρίσκονται στις κάτωθι περιοχές:

Το Σύνολο των ακινήτων που ανήκουν στους Καλλικρατικούς Δήμους: Δήμος Θάσου, Δήμος Αρριανών, Δήμος Ιάσμου, Δήμος Κομοτηνής προ-καποδιστριακοί ΟΤΑ: Αγίων Θεοδώρων, Γρρατινής, Θρυλορίου, Κάλχαντος, Καρυδιάς, Κοσμίου, Νέας Καλλίστης, Νέου Σιδηροχωρίου, Πανδρόσου, Φαναρίου, Δήμος Μαρώνειας- Σαπών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης".

Πηγή φωτογραφίας: Αερολέσχη Κομοτηνής

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Άραγε πόσο σοβαρά έλαβε υπόψη,   την υπόθεση της καταγγελίας του προέδρου  του επιμελητηρίου Δράμας και υπευθύνου εξωστρέφειας και διεθνών σχέσεων της κεντρικής ένωσης,  το αρμόδιο υπουργείο και η  κυβέρνηση