ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου, 2012 - 12:00
ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΥΡΙΔΗΣ SURFACES

Πάνελ Νορβηγίας αλλά και οικονομικότερα πάνελ Γαλλίας γίνονται ΑΝΑΡΠΑΣΤΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Eνώ ο χειμώνας έρχεται βαρύς αυτή θεωρείται η συμφερότερη επιλογή 

Συνεχίζουμε τις προσφορές, χαρίζουμε το ΦΠΑ 


Δωρεάν άμεση δοκιμή τηλεφωνώντας στο 2531 0 82892 όπου ο Βαλλάντης Μαυρίδης φροντίζει για το καλύτερο
Πάνελ Νορβηγίας αλλά και πάνελ Γαλλίας ως οικονομικότερη λύση, προτείνει για την αντιμετώπιση του χειμώνα η επιχείρηση Surface Mαυρίδης  δίνοντας 5 χρόνια εγγύηση και εξασφαλίζοντας ζέστη όπως αναφέρουν όλα τα διαφημιστικά της  έντυπα με 0,95 ευρώ την μέρα!
Τα πάνελ αυτά εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση θέρμανσης, οικονομική κατανάλωση, υγιεινή θέρμανση αφού λειτουργούν έτσι οι θερμοπομποί ώστε να μην ξηραίνουν την ατμόσφαιρα ενώ δεν προκαλούν κίνηση σωματιδίων. Παράλληλα εξασφαλίζουν ένα σύστημα προστασίας για παιδιά και ηλικιωμένουτ6ς χωρίς να απαιτούν κάποιο κόστος εγκατάστασης. 
Στην διεύθυνση του καταστήματος Λ. Ηρώων 34-36 μπορείτε να τους δείτε και να  επιλέξετε νορβηγικούς θερμοπομπούς ADAX ή γαλλικούς ΑΤLANTIC  αναλόγως με το ποσό που θέλετε να διαθέσετε, έχοντας θέρμανση υψηλών απαιτήσεων δίχως μεγάλο κόστος και κυρίως με οικονομική λειτουργία καθαρό περιβάλλον και δίχως ταλαιπωρίες με σκόνες  και βρωμιά.
Τηλέφωνα επικοινωνίας για ραντεβού με τον κ. Βαλλάντη Μαυρίδη στο  2531082892, 6936131141

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Σύσσωμοι και οι 153 κυβερνητικοί βουλευτές,   χωρίς να εκφράσουν καμία αντίρρηση,  χωρίς να σκεφτούν και να αναλογιστούν τι πίστευαν και τι έλεγαν μέχρι πρότινος, ψήφισαν τα επώδυνα μέτρα για το «τέταρτο μνη

Ημερολόγιο