ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου, 2012 - 12:00
ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΥΡΙΔΗΣ SURFACES

Πάνελ Νορβηγίας αλλά και οικονομικότερα πάνελ Γαλλίας γίνονται ΑΝΑΡΠΑΣΤΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Eνώ ο χειμώνας έρχεται βαρύς αυτή θεωρείται η συμφερότερη επιλογή 

Συνεχίζουμε τις προσφορές, χαρίζουμε το ΦΠΑ 


Δωρεάν άμεση δοκιμή τηλεφωνώντας στο 2531 0 82892 όπου ο Βαλλάντης Μαυρίδης φροντίζει για το καλύτερο
Πάνελ Νορβηγίας αλλά και πάνελ Γαλλίας ως οικονομικότερη λύση, προτείνει για την αντιμετώπιση του χειμώνα η επιχείρηση Surface Mαυρίδης  δίνοντας 5 χρόνια εγγύηση και εξασφαλίζοντας ζέστη όπως αναφέρουν όλα τα διαφημιστικά της  έντυπα με 0,95 ευρώ την μέρα!
Τα πάνελ αυτά εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση θέρμανσης, οικονομική κατανάλωση, υγιεινή θέρμανση αφού λειτουργούν έτσι οι θερμοπομποί ώστε να μην ξηραίνουν την ατμόσφαιρα ενώ δεν προκαλούν κίνηση σωματιδίων. Παράλληλα εξασφαλίζουν ένα σύστημα προστασίας για παιδιά και ηλικιωμένουτ6ς χωρίς να απαιτούν κάποιο κόστος εγκατάστασης. 
Στην διεύθυνση του καταστήματος Λ. Ηρώων 34-36 μπορείτε να τους δείτε και να  επιλέξετε νορβηγικούς θερμοπομπούς ADAX ή γαλλικούς ΑΤLANTIC  αναλόγως με το ποσό που θέλετε να διαθέσετε, έχοντας θέρμανση υψηλών απαιτήσεων δίχως μεγάλο κόστος και κυρίως με οικονομική λειτουργία καθαρό περιβάλλον και δίχως ταλαιπωρίες με σκόνες  και βρωμιά.
Τηλέφωνα επικοινωνίας για ραντεβού με τον κ. Βαλλάντη Μαυρίδη στο  2531082892, 6936131141

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Aκόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε και ήδη στις πρώτες δημοσκοπήσεις οι οποίες γίνονται,  μιλούν όλες για έκπληξη της κεντροαριστεράς,  πως το ενιαίο πλέον σχήμα, θα φέρει  δημοσκοπικά ποσοστά σε διψή

Ημερολόγιο