ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου, 2017 - 11:00
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Παιδικά χαμόγελα στην πλατεία Ειρήνης

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Χριστούγεννα
Παιδιά
Εκδηλώσεις
Δήμος Κομοτηνής

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Διονύσης Βοργιάς

Συνεχίζονται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο δήμο Κομοτηνής, από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού του δήμου Κομοτηνής. Η πλατεία Ειρήνης έχει γεμίσει παιδικά χαμόγελα και οι εκδηλώσεις "απλώνονται" μέχρι και το τέλος του μήνα. 
Αυτές τις ημέρες και, πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, οι μαθητές του Η' παιδικού σταθμού Κομοτηνής και του 1ου νηπιαγωγείου Κομοτηνής ψυχαγωγήθηκαν με πλήθος χριστουγεννιάτικων παιχνιδιών στην πλατεία Ειρήνης. Χθες Τρίτη 12 Δεκεμβρίου το πρόγραμμα συνεχίστηκε με τον βρεφονηπιακό σταθμό οργανισμού απασχόλησης εργατικού δυναμικού Κομοτηνής και με το 3ο νηπιαγωγείο Κομοτηνής. Τα παιδιά διασκέδασαν ζωγραφίζοντας, τραγουδώντας, φτιάχνοντας στολίδια και στολίζοντας τα χριστουγεννιάτικα δέντρα. Εκεί βρέθηκαν για να τους μαγέψουν με μοναδικά μαγικά κόλπα o μάγος Roger και ο κλόουν Frou Frou.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Εντύπωση μας κάνει το γεγονός, ότι ενώ η κυβέρνηση και τα στελέχη της ήταν που πρωτοστατούσαν άλλοτε  στα κινήματα εναντίον των διοδίων,  στους πλειστηριασμούς,   στα συλλαλητήρια,  στους αγώνες και στις πορ

Ημερολόγιο