ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου, 2019 - 10:00
ΕΠΕΝΕΒΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Οπαδικά επεισόδια στην Κομοτηνή

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Επεισόδια

Μετά τον αγώνα Κομοτηνή - Ολυμπιακός, μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 2/2 στην Κομοτηνή. Μετά την αναμέτρηση βόλεϊ που δόθηκε στην Κομοτηνή, μεταξύ Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής και Ολυμπιακού, σε συμπλοκή προσπάθησαν να έρθουν οπαδοί του Ολυμπιακού που είχαν ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας τους και του Παναθηναϊκού που διατηρούν λέσχη στην Κομοτηνή.

Αρχικά, φέρεται ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού προσέγγισαν τον σύνδεσμο φιλάθλων του Παναθηναϊκού στην Κομοτηνή προκειμένου να κάνουν επεισόδιο, ενώ αργότερα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού οργανώθηκαν και άρχισαν να αναζητούν αυτούς του Ολυμπιακού στο κέντρο της Κομοτηνής. Επενέβη αστυνομία προκειμένου να περιορίσει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, προβαίνοντας μάλιστα και σε ρίψη χημικών, τα οποία έγιναν αισθητά σε όλα το κέντρο της Κομοτηνής, ιδίως στην περιοχή από την πλατεία Ειρήνης μέχρι τα ΚΤΕΛ.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις και σε σύντομο χρονικό διάστημα από την εφαρμογή του νέου κατώτατου μισθού,  που  περιχαρείς  επαινούσαν οι  κυβερνητικοί  παράγοντες,  φάνηκαν οι αδυναμίες,  τα λάθη και οι παγίδε