ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 31 Οκτωβρίου, 2017 - 11:00
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Θράκης: Δεν ισχύουν σε Ροδόπη και Έβρο οι ενδιάμεσες εκπτώσεις

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας
Εκπτώσεις

Το εν λόγω διάστημα τα καταστήματα μπορούν να διεξάγουν 10ήμερο προσφορών

Η Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Θράκης - ΟΕΕΘ ενημερώνει ότι τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην έναρξη περιόδου ενδιάμεσων εκπτώσεων δεν αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης ούτε την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου. 


Οι ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι για την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης έχουν ορισθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 4446/2016, άρθρο 114 παρ. 1, και την απόφαση του χωρικού αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης (Γ/ΟΙΚ/489 13-03-2017).


Με την απόφαση αυτή, οι ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι για ολόκληρο το 2017 για την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης, πραγματοποιούνται: 
Από 14 Μαρτίου έως 28 Μαρτίου εκάστου έτους (σε αντικατάσταση της εκπτωτικής περιόδου του Μαΐου - mid season sales) και από 1 Σεπτεμβρίου έως 15 Σεπτεμβρίου εκάστου έτους (σε αντικατάσταση της εκπτωτικής περιόδου Νοεμβρίου - mid season sales). 


Οι ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι για την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου έχουν ορισθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 4446/2016, άρθρο 114 παρ. 1, και την απόφαση του χωρικού αντιπεριφερειάρχη Έβρου (Χ/719-1 03-03-2017).


Με την απόφαση αυτή, οι ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι για ολόκληρο το 2017 για την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, πραγματοποιούνται: 
Από 04 Μαρτίου έως 18 Μαρτίου εκάστου έτους (σε αντικατάσταση της εκπτωτικής περιόδου του Μαΐου - mid season sales) και από 1 Σεπτεμβρίου έως 15 Σεπτεμβρίου εκάστου έτους (σε αντικατάσταση της εκπτωτικής περιόδου Νοεμβρίου - mid season sales). 


Σύμφωνα με τα ανωτέρω, το χρονικό διάστημα 01 με 15 Νοεμβρίου 2017, δεν είναι εκπτωτική περίοδος* και τα καταστήματα στις 5 Νοεμβρίου, ημέρα Κυριακή θα είναι κλειστά.


* Το εν λόγω διάστημα τα καταστήματα μπορούν να διεξάγουν 10ήμερο προσφορών, εφόσον το επιθυμούν, τηρώντας υποχρεωτικά τις σχετικές διατάξεις.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης  στην περιφέρεια ΑΜΘ και πρώην «θρακάρχης» Τέρενς Κουίκ,  όπως ανέφερε εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ,  «έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος με τις πράξεις του,  γιατί παραβίασε τις αρχές των Ανεξάρτ