ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2017 - 16:58
ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 1.000 ΑΤΟΜΩΝ, ΜΑΖΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

Ομιλία Ερντογάν εν μέσω χειροκροτημάτων και συνθημάτων

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ερντογάν
Chris & Eve
Επίσκεψη
Ομιλία

Αυστηροί έλεγχοι, δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, επιλεκτική αντιμετώπιση των ΜΜΕ και ομιλία στα τουρκικά

Δήμητρα Συμεωνίδου

Στο ξενοδοχείο "Χρήστος & Εύη" ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η ομιλία που πραγματοποίησε ο Τούρκος πρόεδρος, ο οποίος από το βήμα, και σε μία κατάμεστη αίθουσα μίλησε προς ένα αμιγώς μειονοτικό κοινό, απευθυνόμενος στα τουρκικά και χωρίς μεταφραστή. Υπήρχε ειδικά διαμορφωμένο booth μετάφρασης για την τηλεοπτική κάλυψη της ομιλίας, παρόλα αυτά οι μη γνώστες της τουρκικής γλώσσας μέσα στην αίθουσα είναι αδύνατο να καταλάβουν τι λέει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, οι οποίοι φυσικά είναι ελάχιστοι.

Τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας συνεχίστηκαν και στο ξενοδοχείο "Χρήστος & Εύη" καθώς και οι πολλαπλοί έλεγχοι κατά την είσοδο. Ο Τούρκος πρόεδρος έγινε δεκτός εν μέσω χειροκροτημάτων και κραυγών αγάπης και ενθουσιασμού από τον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου. Όλοι οι δημοσιογράφοι της μειονότητας ήταν εκεί, παρόλα αυτά απαγορεύτηκε η είσοδος σε πολλά τηλεοπτικά συνεργεία των Αθηνών αλλά και δημοσιογράφους της περιοχής, καθώς απαιτούνταν ειδική κάρτα εισόδου. Μέσα στο χώρο της εκδήλωσης υπήρχε ένας επίσημος φωτογράφος και ένα τηλεοπτικό συνεργείο. Παρόλα αυτά ο "Χ" κατάφερε και βρέθηκε μέσα στην αίθουσα, ξεπερνώντας σκοπέλους και εμπόδια, με σκοπό να παρακολουθήσει και να καταγράψει την ομιλία Ερντογάν στην Κομοτηνή.

Δείτε 36+1 φωτογραφίες καθώς και τις αντιδράσεις του κοινού στις πρώτες κουβέντες της ομιλίας του.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μεγάλα λόγια περί απαράβατων κόκκινων γραμμών και παραιτήσεων,  έχουμε ακούσει πολλές φορές από τον υπουργό Πάνο  Καμμένο κατά  τη διάρκεια της συμμαχίας και της συμπόρευσης με το Σύριζα,  σχεδόν  στις περισ