ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου, 2018 - 11:00
ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΕΣ

Οι στάσεις της οργής...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κυκλοφορία
καθημερινότητα
Παρκάρισμα

Το λεωφορείο δε μπόρεσε να σταματήσει στη στάση και έκλεισε το δρόμο μέχρι να γίνει η επιβίβαση των φοιτητών

Θα μπορούσαν να ονομάζονται και στάσεις της οργής... Αφού μόνο οργή προκαλεί η κακιά συνήθεια που έχουν ορισμένοι οδηγοί να σταθμεύουν, έστω και προσωρινά, στις στάσεις των λεωφορείων μέσα στην Κομοτηνή, δυσχεραίνοντας έτσι το έργο επιβίβασης και αποβίβασης. Αυτό είδαμε να συμβαίνει και χθες ώρες αιχμής στη στάση λεωφορείων μπροστά στην Τσανάκλειο. Οι φοιτητές ανέμεναν το λεωφορείο για να μεταβούν στην πανεπιστημιούπολη.

Πριν την άφιξη αυτού όμως ένα αυτοκίνητο κατέλαβε μέρος του οδοστρώματος που προορίζεται για τη στάθμευση των λεωφορείων και την επιβίβαση και αποβίβαση των φοιτητών.

Όταν έφτασε το λεωφορείο, όσο κι αν ο οδηγός του κόρναρε, ο οδηγός του ΙΧ ήταν άφαντος. Ο οδηγός του λεωφορείου αναγκάστηκε να κλείσει το δρόμο, προκειμένου να κάνει την επιβίβαση των φοιτητών.

Κι όσο κι αν οδηγός θα προσπαθήσει να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι σταμάτησε εκεί για λίγα λεπτά,  το κακό έγινε... Άλλωστε μπροστά στη δική μας βολή ή αλλιώς βόλεμα, τι είναι η ταλαιπωρία των άλλων;

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Είχαν πολλά σχέδια στο νου τους, το πολιτικό και ηθικό πλεονέκτημα,  για αλλαγές,  εκπλήξεις ενδεχομένως,  αλλά και γιορτές και πανηγύρια για την έξοδο από το μνημόνιο τον Αύγουστο,  οι κυβερνητικοί εταίροι

Ημερολόγιο