ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου, 2017 - 10:39
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ 6ΧΡΟΝΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΜΕ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Οι κάμερες στραμμένες στην Κομοτηνή

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κομοτηνή
Ελλάδα
Τραγωδία

Άλλα ενημερώνουν με ψυχραιμία, κι άλλα «κιτρινίζουν» το κλίμα

Τα μάτια όλης της Ελλάδας είναι στραμμένα στην Κομοτηνή, δυστυχώς όχι για ευχάριστο λόγο, αλλά για το πλέον τραγικό περιστατικό του θανάτου του 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο Αλάν Κογιού τις πρώτες μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου.
Μεγάλα κανάλια από όλη την Ελλάδα στο άκουσμα της είδησης κατέφτασαν στην περιοχή μας, προκειμένου να καλύψουν το ρεπορτάζ. Κάποιοι ρεπόρτερ ήρεμοι, με σεβασμό, έκαναν τη δουλειά τους εξαιρετικά, κάποιοι άλλοι όμως «κιτρίνισαν» το ρεπορτάζ. Αυτό είναι λογικό, καθώς συνήθως σε τέτοια περιστατικά όσο πιο ...ακραία γραφεί ή ειπωθεί μια ιστορία, τόσο μεγαλύτερης δημοσιότητας και προβολής θα τύχει.
Συγχαρητήρια, λοιπόν, σε όσους με σεβασμό παρευρέθηκαν στην πόλη της Κομοτηνής και κάλυψαν την τραγωδία, αλλά και προβληματισμός για όσους βρέθηκαν στην περιοχή μόνο για το πλάνο και ρώτησαν με υποκρισία για τα προβλήματα της περιοχής. Άλλωστε τα προβλήματα είναι καθημερινά στη Ροδόπη και τη Θράκη, ειδικά σε περιοχές όπως το Αλάν Κογιού, όμως κανένας δεν φάνηκε να ενδιαφέρεται, εκτός αν συμβεί κάποιο έγκλημα.
Τα κανάλια αποχώρησαν κατά τις βραδινές ώρες της Τετάρτης από την Κομοτηνή.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Η προθεσμία που  έπρεπε να δηλώσουν ότι δέχονται την άρση   στο τραπεζικό τους απόρρητο, αυτοί που  προστατεύονται από το νόμο Κατσέλη,  έληξε  στις 15 Σεπτεμβρίου.