ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου, 2017 - 16:41
ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ

Οι δικηγόροι το τσικνίζουν

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τσικνοπέμπτη
Δικηγορικός Σύλλογος Κομοτηνής

Το καφέ Σοκολάτα, ένας φιλόξενος χώρος έγινε για σήμερα το στέκι της Τσικνοπέμπτης για όσους συμμετείχαν στην υπαίθρια γιορτή Δικηγορικού Συλλόγου

Το ραντεβού δόθηκε το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης στο γνωστό σημείο, τον πεζόδρομο των δικαστηρίων και όλοι, δικηγόροι, δικαστικοί υπάλληλοι, δικαστικοί επιμελητές και όσοι εργάζονται  πέριξ της περιοχής του δικαστικού μεγάρου Κομοτηνής ήταν εκεί. Το καφέ Σοκολάτα, ένας φιλόξενος χώρος έγινε για σήμερα το στέκι της Τσικνοπέμπτης για όσους συμμετείχαν στην υπαίθρια γιορτή του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης. Στην ψησταριά βρίσκονταν εκατοντάδες σουβλάκια έτοιμα προς κατανάλωση, ενώ και το ποτό έρεε άφθονο, αφού οι υποχρεώσεις στα δικαστήρια και δικηγορικά γραφεία είχαν τελειώσει. Οι δικηγόροι χόρεψαν και το γλέντησαν με την ψυχή τους, εντός και εκτός καταστήματος, ευχόμενοι να είναι γεροί για να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της καθημερινότητας.

 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Εύλογο είναι τα κόμματα μετά από ένα μεγάλο γεγονός, οικονομικό,  πολιτικό, πόσο μάλλον εθνικής σημασίας, όπως η συμφωνία με τα Σκόπια,  να προσπαθούν να κάνουν και ταμείο σαν πολιτικά …μαγαζιά.

Ημερολόγιο