ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου, 2018 - 16:01
ΤΟ ΤΣΙΚΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ

Οι δικηγόροι πιστοί στην παράδοση της Τσικνοπέμπτης

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τσικνοπέμπτη
Κομοτηνή
Δικηγορικός Σύλλογος Ροδόπης

Το κατάστημα Σοκολάτα σήμερα διατίθεται για μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης και συνταξιούχους δικηγόρους

Πιστοί στην παράδοση της Τσικνοπέμπτης οι δικηγόροι της Ροδόπης έστησαν το δικό τους γλέντι στον...φυσικό τους χώρο, τον πεζόδρομο των δικαστηρίων. Το κατάστημα Σοκολάτα με τους φιλόξενους ιδιοκτήτες σήμερα διατίθεται για μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης και συνταξιούχους δικηγόρους, όπως ανέγραφε και η σχετική ανακοίνωση, αφού το γλέντι ήταν προγραμματισμένο.

Το τέλος των εργασιών στα δικαστήρια έδωσε το έναυσμα για να αρχίσουν να συγκεντρώνονται δικηγόροι και να σχηματίζουν παρέες γύρω από την ψησταριά αλλά και στα τραπέζια στον πεζόδρομο. Μεταξύ σουβλακιού και οίνου  άρχισαν οι συζητήσεις, χαλαρές, στο κλίμα της ημέρας. Εκεί η πρόεδρος του Συλλόγου Ιωάννα Χατζηαντωνίου, μαζί με τον πρώην πρόεδρο Γιώργο Κυμπαρίδη, μέλη του διοικητικού συμβουλίου και συναδέλφους τους, συνταξιούχους, ασκούμενους, που απολαμβάνουν την Τσικνοπέμπτη. Νέοι και έμπειροι δικηγόροι έσμιξαν σε αυτή την υπαίθρια γιορτή που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο τέτοια μέρα.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Είχαν πολλά σχέδια στο νου τους, το πολιτικό και ηθικό πλεονέκτημα,  για αλλαγές,  εκπλήξεις ενδεχομένως,  αλλά και γιορτές και πανηγύρια για την έξοδο από το μνημόνιο τον Αύγουστο,  οι κυβερνητικοί εταίροι

Ημερολόγιο