ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 4 Αυγούστου, 2018 - 10:00
ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Ο "Χ" σε διακοπές!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Χρόνος

Με τον Αύγουστο να προμηνύεται ο πιο ζεστός και στεγνός μήνας του έως τώρα καλοκαιριού μας, ήρθε η στιγμή της καθιερωμένης μας άδειας. Από την προσεχή Δευτέρα 6 μέχρι και το Σάββατο 18 Αυγούστου ο "Χ" θα βρίσκεται σε διακοπές! Ευκαιρία όλων για ξεκούραση, ανασύνταξη δυνάμεων, με σκοπό την Δευτέρα 20 Αυγούστου να επιστρέψουμε δυναμικά και πάλι στις επάλξεις της καθημερινότητας και της δημοσιογραφίας. 

Ευχές όλων μας να έχουμε ένα ήσυχο καλοκαίρι, σκεπτόμενοι όλα τα δεινά των προηγούμενων ημερών, το μυαλό μας βρίσκεται σε όλους τους ανθρώπους που βίωσαν την πραγματική κόλαση στην Αττική. 

Ας ευχηθούμε να επιστρέψουμε σοφότεροι, να αναλογιστούμε πράγματα που στην καθημερινότητά μας τα θεωρούμε δεδομένα, να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, δημιουργικοί. 

Εύχομαι σε όλους καλή ξεκούραση, στην μεγάλη οικογένεια του "Χ", σε όλους όσους εργάζονται πυρετωδώς καθημερινά αμέτρητες ώρες για να έχετε στα χέρια σας ένα προϊόν αγάπης προς την αγνή δημοσιογραφία, απόψεων, ενημέρωσης με συναίσθηση προς την κοινωνία μας και τον τόπο μας. 

Φυσικά σε όλους εσάς τους συνδρομητές μας, την δύναμη μας, το λόγο που αυτή η ιστορική εφημερίδα υπάρχει και θα συνεχίσει να καταγράφει την επικαιρότητα και την καθημερινότητα βασιζόμενη στις αρχές της ανιδιοτελούς δημοσιογραφίας. 

Για το διάστημα 6-18 Αυγούστου, τα γραφεία του "Χ" θα παραμένουν ανοιχτά προς εξυπηρέτηση από τις 09:00 π.μ. έως τις 15.00 μ.μ. Το Xronos.gr θα συνεχίσει να παρέχει ενημέρωση όπως και τα social media μας σε Facebook, Instagram και Twitter.

 Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Σταύρος Φανφάνης
Εκδότης - Διευθυντής του "Χ"
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Η απόφαση για συνεργασία στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στην περιφέρεια ΑΜΘ, της Φελίνας Καζάκου επικεφαλής της παράταξης της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο δήμο Κομοτηνής, με τον  Χριστόδουλο Τοψίδη,