ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 13 Μαρτίου, 2019 - 10:00
ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΡΑΚΗΣ

Ο Φ. Μάρης στη σύνοδο Πρυτάνεων και Αντιπρυτάνεων στην Κρήτη

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Σύνοδος Πρυτάνεων
Κρήτη
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Θα αναπτύξει το θέμα "έκτακτη χρηματοδότηση ΑΕΙ για την κάλυψη αναγκών λόγω αύξησης κατώτατων ορίων μισθών και ημερομισθίων από 1η Φεβρουαρίου 2019"

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι θέσεις της Συνόδου Πρυτάνεων και Αντιπρυτάνεων, για τα επίκαιρα θεσμικά ζητήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, οι εργασίες της οποίας αρχίζουν σήμερα στην Κρήτη, υπό τη διοργάνωση του Πανεπιστημίου Κρήτης. Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά η Σύνοδος Πρυτάνεων διοργανώνει  συνάντηση των Νομικών Υπηρεσιών των Ελληνικών Πανεπιστημίων. Στην 3η Συνάντηση Προϊσταμένων Οικονομικών και Τεχνικών Υπηρεσιών μεταξύ των εισηγητών θα είναι ο αντιπρύτανης ΔΠΘ Φ. Μάρης, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα "έκτακτη χρηματοδότηση ΑΕΙ για την κάλυψη αναγκών λόγω αύξησης κατώτατων ορίων μισθών και ημερομισθίων από 1η Φεβρουαρίου 2019". 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Άραγε πόσο σοβαρά έλαβε υπόψη,   την υπόθεση της καταγγελίας του προέδρου  του επιμελητηρίου Δράμας και υπευθύνου εξωστρέφειας και διεθνών σχέσεων της κεντρικής ένωσης,  το αρμόδιο υπουργείο και η  κυβέρνηση