ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 1 Νοεμβρίου, 2016 - 11:00
ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ «Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ»

Ο Άη Βασίλης έκανε γυρίσματα στην Κομοτηνή

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Εθελοντισμός
Ο Άη Βασίλης Άργησε Μια Μέρα

Εθελοντές με στολές Άη Βασίλη, ξωτικά και ό,τι άλλο απαιτεί το χριστουγεννιάτικο κλίμα περπάτησαν ή έτρεξαν σε δρόμους της Κομοτηνής για τις ανάγκες του video clip

Στο πλαίσιο προώθησης της δράσης «Ο Άη Βασίλης άργησε μια μέρα» την Κυριακή 30 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή συνάντηση εθελοντών πρόκειται να γυριστεί ένα video clip. Η πρόσκληση έγινε προς εθελοντές για να το πλαισιώσουν με απαραίτητο στοιχείο μόνο την καλή διάθεση!


Εθελοντές με στολές Άη Βασίλη, ξωτικά και ό,τι άλλο απαιτεί το χριστουγεννιάτικο κλίμα περπάτησαν ή έτρεξαν σε δρόμους της Κομοτηνής για τις ανάγκες του videoclip. Το θεατρικό εργαστήριο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής βρέθηκε αρωγός και σε αυτήν την προσπάθεια με τους Άννυ Μαχαιροπούλου, Γιώργο Κουκαλιώτη, Εύα Σκότη, Άρη Κιλιγκαρίδη, Ντέμη Καρελιάδη. Η Λέσχη Κομοτηναίων στήριξε τα γυρίσματα του Άη Βασίλη, ενώ ο  Μιχάλης Βαμβακάς και η Maik Productions είχε την τεχνική κάλυψη των γυρισμάτων της δράσης. 
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Εύλογο είναι τα κόμματα μετά από ένα μεγάλο γεγονός, οικονομικό,  πολιτικό, πόσο μάλλον εθνικής σημασίας, όπως η συμφωνία με τα Σκόπια,  να προσπαθούν να κάνουν και ταμείο σαν πολιτικά …μαγαζιά.

Ημερολόγιο