ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου, 2018 - 15:12
ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ

Νέα σήμανση στη διασταύρωση Θάσου-Κουρτίδη

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κομοτηνή
Δρόμοι
Τροχαία

Το όγδοο τρακάρισμα σε τέσσερις μήνες, κινητοποίησε τον αντιδήμαρχο κο Μουρτίδη ώστε να λάβει μέτρα προστασίας των διερχομένων

Το όγδοο τρακάρισμα σε τέσσερις μήνες, κινητοποίησε τον αντιδήμαρχο κο Μουρτίδη ώστε να λάβει μέτρα προστασίας των διερχομένων, στην συμβολή των οδών Θάσου και Κουρτίδη. Εκεί ήταν άλλωστε όπου το μεσημέρι της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου συνέβη ένα ακόμη τρακάρισμα, στο οποίο συγκρούστηκαν τρία αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου της περιοχής, αυτό ήταν το όγδοο τρακάρισμα σε τέσσερις μήνες σε αυτή τη διασταύρωση. Θέλοντας να εγείρει την προσοχή των διερχομένων, οδηγών, ποδηλατών, πεζών, ο δήμος Κομοτηνής έκανε επέμβαση στο σημείο αναγράφοντας τη λέξη STOP στο έδαφος. ΕΠίσης, φαίνεται να απομακρύνθηκαν οι κάδοι που δυσκόλευαν τον οπτικό έλεγχο, αλλά δεν γνωρίζουμε αν αυτοί θα επιστρέψουν όταν ολοκληρωθούν τα έργα σήμανσης.

Φυσικά, αυτή η κίνηση πρέπει να συνδυαστεί και με μεγαλύτερη προσοχή από τους δημότες, καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις παράγοντας τρακαρίσματος είναι το ανθρώπινο λάθος.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης  στην περιφέρεια ΑΜΘ και πρώην «θρακάρχης» Τέρενς Κουίκ,  όπως ανέφερε εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ,  «έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος με τις πράξεις του,  γιατί παραβίασε τις αρχές των Ανεξάρτ