ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2017 - 11:00
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Μίμης Ισπυρλίδης: "Να βοηθήσουμε τον επαγγελματία στην καθημερινότητά του"

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Μίμης Ισπυρλίδης
ΕΒΕΡ
Αντώνης Γραβάνης

Υποψήφιος με τον συνδυασμό "Συμφωνία Ανασυγκρότησης" του Αντώνη  Γραβάνη

Υποψήφιος με τον συνδυασμό "Συμφωνία Ανασυγκρότησης" του Αντώνη Γραβάνη, είναι και ο Δημήτρης (Μίμης) Ισπυρλίδης, ο οποίος διατηρεί γνωστό γυμναστήριο στην Κομοτηνή, εδώ και πολλά χρόνια. Ο ίδιος συμμετέχει για πρώτη φορά, και ζητάει την ψήφο των επιχειρηματιών για μία θέση στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο. 


Επαγγελματίας από το 1989, δηλώνει πως είναι υποψήφιος, γιατί θέλει να προσφέρει σαν επαγγελματίας με την εμπειρία του, και προσθέτει ότι αποδέχθηκε την πρόσκληση του Αντώνη Γραβάνη "γιατί είναι ένα άτομο που ως επιστήμονας και επαγγελματίας μου εμπνέει εμπιστοσύνη, όσον αφορά στη γνώση και την εμπειρία του".


Ο κος Ισπυρλίδης υπογραμμίζει πως γνωρίζει τα προβλήματα του κλάδου, γι' αυτό και συμμετάσχει στις εκλογές, αν και για πρώτη φορά. "Τα προβλήματα αυτά υπάρχουν συνεχώς, κι εμείς ως συνδυασμός θα προσπαθήσουμε για κάτι καλύτερο με τη γνώση που έχουμε σαν επαγγελματίες όλα αυτά τα χρόνια να βοηθήσουμε στην καθημερινότητα του επαγγελματία". 


Ο επιχειρηματίας, αναδεικνύει ως "αγκάθι" το πρόβλημα του φορολογικού, κι επιθυμεί η φωνή των επαγγελματιών να γίνει πιο ηχηρή. "Όλοι μαζί μπορούμε να ακουστεί η φωνή μας", είναι το μήνυμά του.


Κατόπιν, αναδεικνύει ότι το επιμελητήριο χρειάζεται "νέο αίμα" στις τάξεις του "ώστε να αλλάξουν πολλά εντός του επιμελητηρίου". Όπως εξηγεί, αν εκλεγεί θα προσπαθήσει με την εμπειρία του στον κλάδο, και ιδίως στον τομέα των υπηρεσιών αθλητισμού, να βοηθήσει τα μέγιστα, με μεράκι για τον επιχειρηματία της καθημερινότητας, με εμπειρία από το 1989 και πάνω από όλα με ενθουσιασμό, καθώς αυτή είναι η πρώτη του συμμετοχή σε εκλογικές διαδικασίες. 


Αυτό το διάστημα ολοκληρώνει κι ο ίδιος με τη σειρά του την προεκλογική "μάχη" ζητώντας την στήριξη πόρτα-πόρτα, στο μέτρο που του επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις. "Πηγαίνω, και θα συνεχίσω να πηγαίνω, σε όλους τους επαγγελματίες, μέχρι να έρθει η ώρα των εκλογών", μας λέει. 


Καταληκτικά, μιας που είναι ιδιοκτήτης γυμναστηρίου, μας καταθέτει το σχόλιό του αναφορικά με τη σχέση ανθρώπου-γυμναστικής, ιδίως εν καιρώ κρίσης. "Ο κόσμος γυμνάζεται περισσότερο από ό, τι παλαιότερα, γιατί προσπαθεί να ξεφύγει από τα προβλήματα της καθημερινότητας, να αποκτήσει ευεξία και να αισθάνεται καλύτερα με την εμφάνισή του", δηλώνει. 
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ξεκάθαρα κερδίζει στα σημεία,  στην επικοινωνία και δημιουργεί μεγαλύτερη δυναμική συσπείρωσης, με την παρουσία σημαντικών στελεχών από όλους τους νομούς,  στην πρώτη επίσημη παρουσίαση, ομιλία, αλλά και την