ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου, 2018 - 10:00
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ

Μία σύγχρονη συσκευή έγχυσης φαρμάκων

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Νοσοκομείο Ξάνθης
Νοσοκομείο

Χωρίς βελόνα για την τοπική αναισθησία στα χειρουργεία και για το ιατρείο πόνου

Το Γενικό Νοκοσοκομείο Ξάνθης παρέλαβε την συσκευή έγχυσης φαρμάκων χωρίς βελόνα Comfort - in, για την τοπική αναισθησία στα χειρουργεία και για το ιατρείο πόνου. Οι ασθενείς πλέον θα κάνουν τοπικές εγχύσεις φαρμάκων χωρίς βελόνα και χωρίς πόνο.

Το Comfort-in χρησιμοποιείται στην αναισθησιολογία για την τοπική αναισθησία. Το σύστημα είναι ανώδυνο. Το Comfort-in επιτρέπει μια σημαντική εξοικονόμηση χρόνου με την επακόλουθη μείωση του συνολικού κόστους της θεραπείας.

Οι δοκιμές έχουν δείξει ότι η συσκευή Comfort-in μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις θεραπείες αντικαθιστώντας την κλασική σύριγγα και την βελόνα. 

Επιπλέον, με αυτή τη μέθοδο παρατηρήθηκε ότι η περίοδος διασποράς του αναισθητικού είναι σημαντικά χαμηλότερη σε σύγκριση με την παραδοσιακή έγχυση βελόνας, έτσι η δόση του φαρμάκου που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι σημαντικά μικρότερη. Η προτίμηση στο Comfort - in επισφραγίζει την προσπάθεια του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού του Γ.Ν. Ξάνθης για την ανώδυνη αποκατάσταση της υγείας των ασθενών.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Όταν η πολιτική ορολογία που χρησιμοποιείται για το διάλογο των πολιτικών αρχηγών και τις κόντρες τους στη Βουλή,  θυμίζει επίπεδο πεζοδρομίου, καφενείου  και λιμανιού,  ξεκάθαρα αποτυπώνει την αγωνία και το