ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 9 Μαρτίου, 2018 - 11:00
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

Μία εθελόντρια εκπαιδευτικός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Σύλλογος Άγιοι Θεόδωροι
Εθελοντισμός
Εκπαίδευση

Δηλώνει τη διάθεσή της για προσφορά μαθημάτων στα μέλη του συλλόγου "Άγιοι Θεόδωροι"

Η είδηση λειτουργίας της νέας στέγης του συλλόγου ατόμων με νοητική υστέρηση "Άγιοι Θεόδωροι" στην Κομοτηνή την κινητοποίησε ώστε και αυτή να προσφέρει στα μέλη αυτού του δραστήριου συλλόγου. 


"Πρέπει να βοηθάμε" είναι το μήνυμα που στέλνει η εκπαιδευτικός Στεφανία Ραπτοπούλου, που διαμένει στην Κομοτηνή, δηλώνοντας τη διάθεσή της για προσφορά μαθημάτων στα μέλη του συλλόγου "Άγιοι Θεόδωροι"


Μέσω του "Χ" απευθύνεται στην πρόεδρο Νατάσα Λιβεριάδου να την αξιοποιήσει αν κρίνει ότι η βοήθειά της είναι απαραίτητη. Έχει προϋπηρεσία στη διδασκαλία και όντας εκπαιδευτικός του ΕΠΑ.Λ., είχε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες από όλες τις βαθμίδες της Εκπαίδευσης στα χέρια της. 


Όποιο παιδί χρειαζόταν διάβασμα και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις του σύγχρονου σχολείου αξιοποιούσε τη βοήθειά της. Στα πλαίσια αυτά, έχει διδάξει σε πολλά παιδιά.


"Εάν πιστεύετε ότι υπάρχει ανάγκη στον Σύλλογο που προεδρεύετε για την αφιλοκερδή προσφορά μου, μπορείτε να με αξιοποιήσετε", δηλώνει η κα Ραπτοπούλου. Τα στοιχεία επικοινωνίας της είναι διαθέσιμα στον "Χ". 
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Όλως τυχαίως να υποθέσουμε, κάθε φορά  λίγο πριν γίνει κάποια συνάντηση μεταξύ των Τσίπρα-Ερντογάν,  ή πριν γίνουν κάποιες επίσημες ανακοινώσεις από αξιωματούχους  της Τουρκίας για θέματα που αφορούν τη Θράκ