ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου, 2018 - 11:38
ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΕΦΑΠΤΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής για φωτιά σε μονοκατοικία

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Πυροσβεστική Κομοτηνής
Φωτιά

Ζημιές σε κεραμοσκεπή και  κουζίνα προκάλεσε η πυρκαγιά

Την άμεση κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας προκάλεσε φωτιά, που εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία, στην οδό Περικλέους, πίσω από το πάρκο της πόλης, το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου. Οι καπνοί που άρχισαν να βγαίνουν από το εσωτερικού του σπιτιού έκαναν τους ενοίκους της να τραπούν σε φυγή και να τηλεφωνήσουν στην πυροσβεστική.

Με 5 οχήματα, 3 υδροφόρα και 2 βοηθητικά, και με 9 άνδρες, ανταποκρίθηκε η πυροσβεστική. Η μεγάλη δύναμη δικαιολογείται από το γεγονός ότι το σπίτι βρισκόταν σε ένα πολύ στενό δρομάκι. Επίσης επειδή το σπίτι στο οποίο εκδηλώθηκε εφάπτονταν με άλλες κατοικίες, δημιουργούσαν τις προϋποθέσεις επέκτασης της φωτιάς, εξ ου και η μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής.

Μετά από επιχείρηση δύο και πλέον ωρών, οι πυροσβέστες έθεσαν τη φωτιά υπό πλήρη έλεγχο, χωρίς αυτή να επεκταθεί σε παρακείμενες κατοικίες. Η μονοκατοικία υπέστη ζημιές στην κουζίνα και στην κεραμοσκεπή.

Τα αίτια που προκάλεσαν την εκδήλωση της φωτιάς ερευνώνται από αρμόδιο τμήμα της πυροσβεστικής.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μπορεί η κυβέρνηση Σύριζα  να επιχαίρετε ότι κατάφερε να νομοθετήσει με τέτοιο τρόπο,  ώστε να μην κοπούν οι συντάξεις,  αλλά η διαδικασία  του επανυπολογισμού  που επεξεργάζονται  εδώ και πολλούς μήνες,  φα