ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου, 2017 - 12:46
ΖΟΥΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

Κάτοικος Σαπών ο ποδηλάτης που σκοτώθηκε χθες στην Κομοτηνή

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Δυστύχημα
Κομοτηνή
αστυνομία

Τον παρέσυρε αυτοκίνητο, ο θάνατος του ήταν ακαριαίος

Δήμητρα Συμεωνίδου

Κάτοικος Σαπών είναι ο ποδηλάτης που σκοτώθηκε χθες το απόγευμα στην ανατολική είσοδο/έξοδο της πόλης, στο ύψος της Shell, όταν αυτοκίνητο που κινούνταν επί της παράπλευρης οδού, τον παρέσυρε και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Ο 53χρονος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του και προκειμένου να γίνει η αναγνώριση του. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας ζούσε μόνος του και γι' αυτό δεν τον αναζήτησαν άμεσα οικείοι του. Όμως ο "Χ" πληροφορήθηκε ότι η αστυνομία κατάφερε να κάνει την ταυτοποίησή του, διαπιστώνοντας ότι πρόκειται για κάτοικο Σαπών, που διατηρούσε σπίτι στον οικισμό των παλιννοστούντων στις Σάπες.

To IX αυτοκίνητο οδηγούσε ένας 22χρονος ημεδαπός. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μόλις πραγματοποιείται  μία ρήξη, η  υπάρχει μια αποχώρηση, η  παραίτηση ενός  κυβερνητικού  στελέχους  τότε αρχίζουν να λέγονται και  αλήθειες και   βγαίνουν στη φόρα πολλά μυστικά τα οποία μάλλον τα κρατού