ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου, 2019 - 12:07
ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΕΤΟΚΟΡΥΦΗΣ-ΔΙΩΝΗΣ

Κανένας άνθρωπος δεν ήταν στο όχημα που εγκλωβίστηκε σε ιρλανδική διάβαση

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Απεγκλωβισμός

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όλοι οι μετανάστες που επέβαιναν πρόλαβαν να βγουν σώοι από το όχημα πριν αυτό παρασυρθεί από τα νερά

Δήμητρα Συμεωνίδου

Κανένας άνθρωπος δεν ήταν στο όχημα που παρασύρθηκε από ορμητικό χείμαρρο στην ιρλανδική διάβαση μεταξύ Αετοκορυφής και Διώνης στο νομό Ροδόπης. Το συμβάν έγινε γνωστό λίγο μετά τις 10:00 το πρωί σήμερα και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για μετανάστες που βρίσκονταν μέσα στον χώρο  αποσκευών και είχαν εγκλωβιστεί μέσα σε αυτόν. Άμεσα υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με οχήματα και άνδρες.  Καθώς το όχημα είχε παρασυρθεί εντός του χειμάρρου με το μπροστινό μέρος μέσα στο νερό, κρίθηκε απαραίτητη η συνδρομή διασωστών της 4ης ΕΜΑΚ. Διασώστες με βάρκα κατάφεραν να προσεγγίσουν το αυτοκίνητο και να διαπιστώσουν ότι στο εσωτερικό του, ούτε και στον χώρο αποσκευών βρίσκεται κάποιος άνθρωπος.

Όσο για πως το όχημα με βουλγαρικές πινακίδες εγκλωβίστηκε στον χείμαρρο, σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του επιχείρησε το παράτολμο αυτό πέρασμα μετά από καταδίωξη ανδρών της Αστυνομικής Διεύθυνσης και στην προσπάθειά του να μην συλληφθεί. Μετέφερε μετανάστες στο εσωτερικό της χώρας, και γι αυτό τον λόγο ανέπτυξε ταχύτητα  αρνούμενος να  συμμορφωθεί σε σήμα στάσης κι ελέγχου.

Στο σημείο επιχείρησαν 11 πυροσβέστες, με 5 οχήματα και με μία σωστική βάρκα, την επιχείρηση συντόνιζε ο πύραρχος, κ. Κωνσταντίνος Κούκουρας, ενώ στο σημείο μετέβη, μετά την φωτιά σε κατάστημα με υγραέρια στην Κομοτηνή, ο υποδιοικητής της ΠΥ Κομοτηνής Αθανάσιος Αραμπατζίδης.

 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πέρασαν σχεδόν έξι μήνες από το τέλος του 18, που υποτίθεται θα είχε αλλάξει ο τρόπος υπολογισμού των συντάξεων και θα εφαρμόζονταν ο νόμος Κατρούγκαλου με την προσωπική διαφορά και ο ΕΦΚΑ παίζει κρυφτούλι κ